Дневен хороскоп за 05.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННастроени сте

...
Дневен хороскоп за 05.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННастроени сте
Коментари Харесай

Романтичните запознанства ще разочароват една зодия

 Дневен хороскоп за 05.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Настроени сте на друга вълна, която не е работна, само че все пак запазете успокоение без значение от компликациите, които ще се изпречат пред вас по пътя към заслужения триумф. Очаква ви удобно разрешаване на настоятелен въпроси, по които се бяхте отказали да работите, само че ще постигнете задачата си. Въпреки деловата ви претовареност, благи дами, създайте естетика в интимните си връзки, а в случай че сте фамилни с брачния си сътрудник. Не се лишавайте от сантименталните мигове и полови удоволствия. Те ще стабилизират връзките ви. 

ТЕЛЕЦ

Предстоят ви неотложни настоятелен срещи, които не трябва да отменяте, тъй като може да не съумеете още веднъж да ги договорите. Не бъдете прекомерно доверчиви, в случай че незабавно стартират да ви омайват с предложение за инвестиция. Няма да е във ваша изгода. Препятствията са преодолими с помощта на вашата непримиримост и упоритост. Вечерта очаквайте приятни вести, свързани с сантиментална среща и изясняване на възприятията ви с обичаните ви хора. Бъдете тактични. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта проектите ви на работното място се развиват в непредвидена посока, която може да ви донесе разочарования. Ако сте внимателни, ще избегнете финансовите загуби. Ако сте на работното си място, ще получите справедливо самопризнание. Не налагайте волята си с дебелоглав и експанзия. Неуспехите си сте в положение да предизвикате  и сами, благи дами, изключително в персоналния живот. Бъдете виновни към работата си, само че и към фамилията си. Не очаквайте обичаните ви хора да вършат непрекъснати взаимни отстъпки, а вие да властвате.

РАК

Уговорете деловите срещи, които се наложи да пропуснете. Положителните промени са вероятни, в случай че анализирате дейностите си и сте деликатни в думите си. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Имате опция да завършите бързо новите си задания, които ще ви донесат триумф и самопризнание. Работите интензивно, само че е допустимо и да получите любовно самопризнание и работата да отиде на втори проект. Споделените усеща ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че не е със инцидентен сътрудник, единствено тъй като не желаете да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате засегнати. 

ЛЪВ

Стабилизирайте постигнатото досега, в случай че желаете да си спестите непредвидени проблеми още сутринта. От вас зависи да сте задълбочени и виновни на работното място. Не бива да сте прибързани и да прекалявате с претенциите си, единствено тъй като на пътя ви са се появили компликации, които трансформират проектите ви. Все забравяте, че имате дом, в който ви чакат. Вечерта са вероятни проблеми в фамилията или с обичания, в случай че сте закъснели за следващ път. Не проявявайте прищявки и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимния сътрудник и половите удоволствия ще ви заредят със сили. 

ДЕВА

Отдайте се на работа сутринта, а вечерта анализирайте запознанствата си и преценете умерено новите си познати. Не бързайте да се възхищавате на професионалните им умения, тъй като може да се окажат единствено фасада. Избягвайте съмнителни оферти, които дават обещание лесни доходи. Ако сте решили да търсите през днешния ден подобаващия сътрудник за сантиментална връзка, шансът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрестанно да потвърждавате възприятията към колегата си, през днешния ден го сторете, с цел да изживеете незабравими интимни мигове в леглото. 

ВЕЗНИ

Импулсивността ви през днешния ден може да ви подведе, в случай че не си наложите успокоение, изключително на работното място. Допускате неточности, които са причина за неправилна преценка, поради която рискувате да вземете погрешно решение. Денят дава обещание материални триумфи, само че ви поучавам да не уговаряте сключването на финансови покупко-продажби. Време е да приключите остаряла любовна връзка, която ви основава проблеми в фамилния живот и може да унищожи брака ви. Предпазвайте се от инцидентни полови контакти, тъй като ще бъдете сюрпризирани скоро от нежелана бременност. 

СКОРПИОН

Готови сте да разкриете неподозирани заложби макар че деня ви е изпълнен със срещи. Успешни са изявите на занимаващите се с изкуство и с научни проучвания. Влиятелни познати ще ви оказват помощ да изградите стабилната основата на бъдещите си триумфи. Промените са във ваша изгода. Време е да помислите за почивката си, благи настоятелен дами, и да заведете обичаните си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете вкъщи, можете да се отдадете на възприятията си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс. 

СТРЕЛЕЦ

В положение сте да вземете решение да промените напълно работата си, само че не ви поучавам да го вършиме, в случай че повода е във властващата страст в този ден, за която не съществуват справедливи аргументи. Ще допуснете неточност. Анализирайте деликатно дейностите си. Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, благи дами, в случай че към този момент не издържате и сте наранени от държанието на колегата си, които отхвърля да ви поддържа в професионалните ви желания.

КОЗИРОГ

Може да ви поканят на делова среща с авторитетни хора, която е добре да приемете. На работното място, в случай че се постанова да отхвърлите дилемите си, сте дейни, само че и разсеяни. Не ви се занимава с рутинни настоятелен отговорности. Въпреки нежеланието ви да работите би трябвало да се справите с плануваното, с цел да не си създадете компликации през идващите дни. Намерете пътя към сърцето на колегата си, благи дами, в случай че сте фамилни или съществено обвързани и сте го отдалечили от себе си, поради непрекъсната си професионална претовареност. Ако в този момент търсите половинката си, не бързайте да се хвалите какви бизнесдами сте.

ВОДОЛЕЙ

В персоналните ви връзки се постановат промени. Напрежението на работното ви място може да се ускори, поради неприятна вест, която не е необратима, не ви визира непосредствено, само че ви е ядосала. Не отхвърляйте предложение за спомагателна работа, което в идващите дни ще ви донесе добра облага. В връзките с обичания ви бъдете въздържани в изложение на страстите, благи дами, изключително в случай че ви посети на вашето работно място. Не изневерявайте! Семейните дами ще изживеят незабравими полови удоволствия. Несемейните да бъдат внимателни в половите си контакти. 

РИБИ

Проявете въздържаност, тъй като денят е изпълнен с позитивни страсти, само че няма да липсват и неприятни моменти, които мъчно ще избегнете. Не се противопоставяйте, с цел да постигнете замисленото. Не се карайте с хората от обкръжението си. Не експериментирайте с нововъведения на работното си място. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващата половинка, през днешния ден е съвършен ден за установяване дата за годеж и брак. Ще си гарантирате благополучие. Ако сте се освободили от подозренията си и сте сигурни в възприятията си, сексът ще ви достави незабравими мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР