Дневен хороскоп за 05.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНДенят е благоприятен

...
Дневен хороскоп за 05.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНДенят е благоприятен
Коментари Харесай

Телци, осъзнайте се, Деви, днес е ден за работа!

 Дневен хороскоп за 05.05.2021 направен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Денят е удобен за взаимна работа с вашите сътрудници. Стабилизирайте позициите си. Проведете диалозите с управлението. Обмислете метода за разрешаване на правосъдни разногласия, свързани с вашия бизнес. Завършете към този момент започнатите задания и вземете значими решения свързани с вашето бъдеще. Не пренасяйте неприятното си въодушевление от работното място в фамилията и на среща с интимната си половинка. Вечерта се постарайте да не спорите с обичаните си хора, в случай че имате желание да ги приласкаете за полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Този ден изисква самоанализ и осъзнаване на позволените неточности, с цел да продължите по пътя си без повече трудности. Не сте непогрешими. Не губете действителната визия за опциите си. Много от проектите ще ви се видят действителни, само че след време може да са проблематични, в случай че са свързани с недомислени вложения. Близките ви и брачната ви половинка чакат да сте дружно вечерта. Отдайте се на възприятията си. Любимите ви са подготвили приятна сантиментална вечеря, гарнирана и със полови удоволствия, които не би трябвало да пропускате.

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от неточни партньорства. Очаквайте вест за доходи,  които ще са причина за завистта на хората към вас, поради обстоятелството, че ги заработвате с лекост. Не притъпявайте възприятието си за самозапазване, забравете желанието си да инвестирате през идващите дни. Разчитайте на себе си и се вслушвайте в гласът на интуицията си. Импулсивните дейности са във ваша щета.  Не допускайте експанзията да премине и в връзките с обичаните ви хора, които не са заслужили с нищо неприятното ви отношение. Ако не сте се освободили от нападателната си настройка, по-добре се откажете от половите удоволствия.

РАК

От сутринта сте се задълбочили и продължавате да работите по започнатите планове, макар че към вас царува необичайно и необяснимо напрежение. Предпазливостта е наложителна. Недоволството ви е подбудено от държанието на вашите сътрудници. Завиждат ви поради неосъществени техни упования. Не се надявайте на среща с дълго чаканата огромна обич, в случай че сте изживели скорошна разлъка. Още не сте в положение да преценявате вярно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят наслаждение, в случай че срещнете реципрочност в възприятията и не се отдалечите с чувството че сте неразбрани.

ЛЪВ

Изкушени сте да поставите ново начало, единствено тъй като желаете да спечелите бързо пари, само че е добре да не избързвате и да го отложите за следобяд. Не се изкушавайте от оферти за смяна на вашето работно място. Заради вашата припряност ще съсипете сами постигнатото и ще се лишите от нови хубави благоприятни условия да изява. Отдайте се на възприятията си и не подценявайте сантименталните мигове довечера. Може да пропуснете половите удоволствия, само, в случай че те са принуждение над волята ви, с цел да не разочаровате интимната си половинка.

ДЕВА

Завършете без да се бавите дилемите, които сте почнали тази заран. Ще имате триумфи, в случай че работите в областта на търговията. Проведете настоятелен и персонални диалози без експанзия и нападателно държание. Няма по какъв начин да наложите принудително концепциите си. Лични проблеми ще разрешите бързо, в случай че действате премислено и внимателно. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите отговорности, само че сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и диалози със фамилията си. Сексът ще ви зареди с чудесно въодушевление и ще влее във вас нови сили.

ВЕЗНИ

Бъдете деликатни на работното място и при разискване на нови хрумвания, с цел да не останете излъгани от деловите си сътрудници. Отложете плануваните разноски за идната седмица, с цел да сте сигурни в приходите си. При работа с документи, които ще подавате в държавни организации бъдете деликатни. Радвате се на триумф в персоналните връзки, само че се пазете да не предизвикате ревността на половинката си поради ненадейно впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими полови мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите. 

СКОРПИОН

Ще се запознаете с хора, които са ваши бъдещи настоятелен сътрудници. Ще срещнете интелектуалци, които ще трансформират живота ви.  Преценявайте добре новите си познати, с цел да не се разочаровате. Ако сте се хвалили и сте приказвали повече от разрешеното рискувате да се неуспехите. Не разчитайте на шанса си и не рискувайте. Очертават се проблеми още веднъж в персоналните връзки. Бъдете търпеливи и не обсаждайте брачната си половинка с въпроси, на които не желае да ви отговори. Любимите ви хора са огорчени от непрекъсната ви претовареност и нежеланието ви да се отдадете на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Завършете започнатите служебни задания и няма да усетите компликациите, поради закъснение по ваша виновност. Направете оценка на работата си. Общуването с сътрудниците ви е хармонично. Ще успявате в случай че се занимавате с търговия. Ако имате фамилен бизнес и сте назначили ваши родственици, през днешния ден може да ви завлекат с пари. Наясно сте, че в случай че са ви изневерили няма да простите и ще приключите незабавно връзките с интимната си половинка, само че в случай че вие сте залитнали настрана ще търсите метод да получите амнистия. Сексът е от голямо значение за вас и за връзките ви, само че се отдайте на полови удоволствия, единствено в случай че възприятията ви са споделени.

КОЗИРОГ

Появата на нови хрумвания ще ви разреши да се развивате. Вашите ненавременни опити за изясняване на връзките на работното място, са причина за разправии с вашите сътрудници. Не бързайте с взимането на крайни решения подтиквани от страстта. Не разчитайте, че новите ви познати ще ви отворят път към бъдещи триумфи. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за сантиментални мигове и приятни преживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на полови удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ВОДОЛЕЙ

Блестите с сексапил и словоохотливост и притегляте нови сътрудници. Не се самозабравяйте, тъй като някои от тях се домогват до вас, с цел да ви употребяват. Променете живота си, с цел да се издигнете в професионално отношение. Много от вас ще се възползват от скритите си запаси.  Не раздавайте заеми. Отношенията в фамилията са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в естетика с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на полови преживявания.

РИБИ

Изпитвате предпочитание да се задълбочите в мислите си и да изясните възприятията си, само че ви е мъчно да го сторите, тъй като сте неуверени и разочаровани от вашите сътрудници. Усамотяването ще ви помогне да постигнете задачата си. Благоприятни са креативните срещи и обмяна на опит. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, само че ще се наложи да прояви схващане, тъй като то е значимо и за бъдещите ви професионални триумфи. След като се приберете, даже и в случай че сте изтощени, не пропускайте половите удоволствия, с цел да си спестите разправията с интимната половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР