Дневен хороскоп за 03.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 03.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес една зодия може да разчита само на себе си

 Дневен хороскоп за 03.07, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Разрешете бързо, в случай че може още през днешния ден, деловите проблеми, които ви блокират. Разчитайте на себе си, само че се вслушвайте и в гласът на интуицията си. Деловите диалози са сполучливи. Познанствата ви няма да са малко, само че бъдете внимателни и ги преценявайте добре, с цел да избегнете разочарованията, дебнещи ви в омаята от постигнатия триумф. Несемейните дами за следващ път ще изживеят забавна и запаметяваща се сантиментална среща. Вечерта си създайте приятна конюнктура, усамотете се с обичаните си хора, не пропускайте сиксуалните преживявания.

ТЕЛЕЦ

Ще се справите с новите си служебни задания. Не търсете помощ, а надмогнете сами с компликациите. Разчитайте на на личните си познания и умения. Ако сте решили да се заемете с спомагателна работа, преценете дали няма да навредите на професионалните си връзки, а и Меркурий е към момента назадничав. Важните диалози, целящи изясняване на връзките, поради роднинска интервенция, по-добре отложете за различен ден, тъй като през днешния ден ще стигнете до разправии, вместо до изясняване на казуса. Постигнете естетика в връзките и се отдайте на полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Въздържайте се от взимане на значими решения и от дейна работа, подбудена от желанието ви да се докажете пред новите си сътрудници. Ще ви оценят и без твърдоглавие от ваша страна. Не уговаряйте срещи до обед. По-добре е до края на деня да поставите линия под старите задания. Възможни са непредвидени разноски или загуби поради ретроградния Меркурий. Ще се разкъсвате сред информация, която не сте ревизирали, ревнивост и подозрения. По-добре поговорете непосредствено с колегата си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви оказват помощ да преодолеете рецесията в връзките си.

РАК 

Стабилизирайте връзките и позициите си на работното място. Напрежението ще бъде огромно, поради вест, която ще ви подтикне да сте дейни, само че и ще ви изнерви, в случай че не сте деликатни или не е по силите ви. Възприемайте умерено неприятностите, провокирани от ваши завистливи сътрудници, които имат желание да ви попречат да постигнете задачите си. Не забравяйте, че основаната естетика в фамилията ви е гаранция за положителното ви самочувствие. Не изневерявайте, в случай че сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови полови сътрудници, макар че имате към този момент такива, ще ви донесат бъдещи душевни премеждия. 

ЛЪВ

Отложете обмислянето на значимите настоятелен решения. Използвайте деня си, с цел да анализирате грешките си и държанието си и да избегнете бъдещи професионални недоразумения. Обмислете още един път желанието си да организирате през идната седмица настоятелен срещи и да уговаряте заеми, тъй като може да не сте готови и поради възбраните на ретроградния Меркурий. Възможни са затруднения в персоналния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова сантиментална връзка. Не си позволявайте полови забежки отвън фамилията, тъй като вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

ДЕВА 

Импулсивните дейности от ваша страна са гаранция за непредвидими последици, които могат да блокират пътя ви. Не разширявайте активността си, в случай че не сте обмислили концепциите си и не сте финансово постоянни. Предложенията на ваши сътрудници, да се включите в съдружничество са във ваша щета, тъй като въобще не сте възнамерявали спомагателни вложения. Отдали сте се напълно на интимния си сътрудник, само че възприятията ви не са споделени по този начин, както очаквате и стартирате да страдате. По-добре се разделете. Не допускайте полов контакт, в случай че нямате предпочитание за това. Ще ви е неприятно. 

ВЕЗНИ 

Емоцията ви носи неприятности на работното място. Склонни сте да се карате с сътрудниците си за незначителни неточности, каквито и вие постоянно допускате. Запазете успокоение. Спестете си нерви и безпричинни спорове с вашите сътрудници, които се чудят какво ви е подтикнало, с цел да се държите неприязнено с тях и да проявявате съмнение. Ако имате запознанства, свързани с персоналния ви живот, предпазливостта е наложителна, тъй като рискувате да се обвържете с несъответствуващ сътрудник. Знаете, че сексът ви доставя наслаждение, единствено в случай че сте подготвени да се съобразите с желанието на интимния си сътрудник.

СКОРПИОН 

Не водете настоятелен диалози и не позволявайте на ваши настоятелен сътрудници да ви убедят да се включите в рисковани инициативи, единствено с цел да не скапват идните почивни дни. Поискайте доказателство, че и те ще влагат и че вашия дял не е максимален. Не бързайте с взимането на крайни настоятелен решения подтиквани от страстта, с цел да не си навредите. Възможни са затруднения с околните ви хора, поради неспособност да дадете израз на същинските си усеща. Интимният ви сътрудник се усеща засегнат. Направете крачката към изясняване на връзките, зарадвайте обичаните си и се отдайте на приятни полови преживявания. 

СТРЕЛЕЦ

Обмислете и се подгответе за идни срещи с управлението и с държавни институции, свързани с работата ви. Ако сте уговорили настоятелен срещи ги проведете до обед в този ден. Не взимайте прибързани решения поради към момента ретроградния Меркурий. Всички настоятелен проблеми ще се разрешат, в случай че сте прозорливи и тактични. Влюбени сте, само че не знаете по какъв начин да спечелите обекта на възприятията си. Несемейните да чакат предложение за брак. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление, единствено в случай че сте сигурни в възприятията си и не изпитвате ревнивост, която блокира желанието ви за фамилиарност. 

КОЗИРОГ

Ако работите в областта на услугите се постанова да предприемете промени на работното място. Не отхвърляйте спомагателна работа тъй като е директно обвързвана с бъдещите ви триумфи. Не е изключено да ви донесе положителни доходи. Без съмнение проведете всички значими настоятелен диалози до обед. Успехът може да ви изневери, в случай че не прецените добре новите си познати. Бъдете сдържани и тактични, тъй като ще се сблъскате с проблеми в персоналните връзки. Интимните ви сътрудници се усещат привлечени от вас. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте правилни и откровени в възприятията си, ви чакат незабравими интимни преживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Разчитайте на себе си и не очаквайте помощ на работното място. Може да ви поднесат неправилна информация, с цел да ви провалят. Внимавайте с новите запознанства и не се доверявайте на първият срещнат. Тези от вас, които обичат да описват за себе си на чашка,  да се защищават от непотребни приказки, които след време може да съсипят кариерата им. Пазете се от проблеми в персоналния живот. Обърнете внимание на околните си. Контролирайте страстите си. Отношенията с интимния ви сътрудник не са доста положителни, по тази причина е добре да контролирате страстите си. Не се надявайте на полови удоволствия.

РИБИ

Не пропускайте да обмислите опциите, позволяващи ви да започнете нова работа. За страдание сте във властта на страстта и преценката ви е объркана. Предпазвайте се от неточности на работното място. Ако разчитате на шанса си, рискувате да се неуспехите. Разрешете проблемите като осъзнаете и своите персонални пропуски. Жените  изживяват сантиментална обич. Дайте опция на мъжа до вас да ви поддържа, да ми съчувства, само че с мярка, без невъздържание с страстите, с цел да не го отблъснете. Сексуалните ви връзки са хармонични. Сексът с обичаните ви хора отстранява напрежението и умората.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР