Дневен хороскоп за 02.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСтрува

...
Дневен хороскоп за 02.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСтрува
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 февруари: Ново начало за някои зодии

Дневен хороскоп за 02.02.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Струва ви се, че проблемите, които са зародили по отношение на новите ви задания, ще ви провалят в този ден, само че мотив за терзание не съществува. Липсата на интензивност ви вреди. Прекалено напрегнати сте и страстта ви пречи. Ако преодолеете напрежението и не се изпокарате с сътрудниците си, триумфът е с вас. Семейните и влюбените дами да приготвят сантиментална вечер, уединено с обичаните си. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с обичаните си, поради неудържимото привличане и взаимното предпочитание за полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не давайте израз на желанието си да блеснете с триумфите си, с цел да не претърпите неуспех. Нека близките ви правят оценка, няма да сгрешите, в случай че приемете това държание. На вашето работно място незабавно се захванете с нови задания. Подредете ги по значимост и по-късно направете крачката към тяхното осъществяване. Не разчитайте на поддръжката на вашите сътрудници. Прибързаността е неразрешена. Денят е бил изтощителен, благи дами. Вечерта си създайте позитивни страсти с обичаните си хора. Зарадвайте интимния си сътрудник с мечтаните сантиментални мигове и се отдайте на полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Поставете начало на обогатяване с нова и потребна информация. Възможно е запознанство, което ще прерасне в съществени настоятелен връзки и може да докара до съдружничество в бизнеса ви. Деловите диалози са сполучливи, в случай че си наложите успокоение, не проявявате експанзия и не се стремите да налагате мнението си. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, в случай че не се опитате да хармонизирате връзките си. Звездите ви предизвестяват за завършек на сантиментално въодушевление или полова връзка, в която не влагате усеща, а се преструвате.

РАК

Денят разрешава да обмислите идно ново начало, което от дълго време планирате. То е нов поврат в живота ви и вдишване в нова посока, която ще ви издигне на нов връх. Не бъдете прибързани в желанието си да се покачите на върха на професионалната стълбица, тъй като ще си спечелите подигравките и омразата на сътрудниците си, в случай че решите да организирате диалозите в този ден. Възможни са проблеми, свързани с обичан човек или другар. Единствено от вас зависи дали ще се разделите вечно или ще продължите връзките си. Зарадвайте интимния си сътрудник с шампанско, вкусна вечеря и полови наслаждения.

ЛЪВ

Ще постигнете всички свои цели планувани за този ден. Скоро ще получите висока оценка за опциите си. Професионалните ви отговорности изискват да сте оптимално съсредоточени и проведени. Обмислете най-краткия път за разрешаването на значими проблеми на работното място и коригирайте своите неточности. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимния си сътрудник, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай че сте показали ината си и недоумение към обичаните си хора.

ДЕВА

Независимо от неприятностите с вашите родственици, които ви изнервят, обмислете по какъв начин да подобрите финансовото си положение и да стабилизирате живота си. Не проявявайте доверчивост в този ден. Трудностите на работното ви място, са преодолими с самообладание и непримиримост. Неизвестно за какво не се чувствате в естетика със себе си и с хората от обкръжението си. Имате опция да разрешите персоналните си проблеми, които ви отдалечават от обичания. Възвърнете си хармонията в връзките, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения.

ВЕЗНИ

Въпреки че деня е под напрежение поставете началото на нови занимания, които от дълго време подготвяте, а и сте уверени в триумфа си. Не пропускайте да се обогатите с нова потребна информация. Работата ви получава висока оценка. Не взимайте прибързани решения за промени и съхранете постигнатото. Импулсивните дейности ви вредят. Следобед се обрисуват разправии поради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревнивост у колегата ви. Разсейте подозренията за невярност, тъй като отдалечаването ще ви лиши от естествен полов живот.

СКОРПИОН

Заемете се със незабавни задания на работното си място в този ден. Ако нямате знанията, по-добре не се съгласявайте, с цел да избегнете финансови загуби и унизителните иронични забележки. От сутринта очаквайте недоразумения, с ваши сътрудници, които имат искания към вашите доходи. Не се поддавайте на техните провокации. Пазете се от проблеми, скъпи дами. Вашите искания към околните ви ще доведат до скандал. Помислете си по какъв начин да си възвърнете хармонията в интимните връзки, в случай че желаете да се отдадете на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Поставете началото на нови занимания. Днес сте устремени към непоклатимост и имате опция да потърсите нови способи за облага. Служебните задания отхвърляте с лекост. Неприятностите ще ви заобикалят. Неприятели ще се опитат да ви злепоставят. Не обръщайте внимание. Със страдание ще установите, че обектът на възприятията ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Няма да потънете в давност. Несемейните дами да не отмъщават за неосъществената любовна връзка, а да я одобряват като добър знак от Съдбата.

КОЗИРОГ

Ще научите за промени, в случай че през днешния ден сте на работното си място, които са непредвидени за вас, само че ви носят изгода. Нямате мотив за терзания. Задължителен е анализът на личните неточности и пропуски, с цел да избегнете бъдещи усложнения. Предпазвайте се от рисковани инициативи. Имате желание да се впуснете в нова любовна случка, благи дами. Помислете добре дали заслужава напъните ви или ще си загубите времето на вятъра. Щастието е кацнало на рамото на фамилните. Очакват ги сантиментална вечеря на свещи и полови мигове.

ВОДОЛЕЙ

Увеличават заплата ви, научавате новината през днешния ден, а материалните триумфи ще ви главозамаят. Не си коства поради доходи от от дълго време положен труд да допускате неточности на работното място, които ще ви донесат загуби. Не бързайте да харчите и не обмисляйте вложения. Преценете добре опциите си и не ги надхвърляйте, с цел да не се неуспехите. Изяснете проблемите си в персоналните връзки. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е друга от отредената ви по Съдба. Непредпазливия секс ще ви сътвори проблеми поради непредвидена бременност и припрян брак. Бъдете деликатни довечера.

РИБИ

Денят е и удобен за слагане на ново начало, обвързвано с материалното ви положение, в случай че не сте подвластни от други хора. Всички импулсивни инициативи са обречени на крах. Използвайте добре своите професионални шансове, с цел да ви предложат покачване или по-добра позиция на работното място. Възможен е конфликт с неучтивост и неточни връзки от страна на интимната ви половинка. Бъдете деликатни. Не бъдете прекомерно упорити и инатливи, тъй като интимните ви сътрудници ще ви лишат от полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР