Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 18.11.2019:ОВЕНБъдете особено предпазливи с

...
Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 18.11.2019:ОВЕНБъдете особено предпазливи с
Коментари Харесай

Една зодия постига всичките си цели днес

 Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 18.11.2019:

ОВЕН

Бъдете изключително внимателни с новите си познати, в случай че са свързани с деловата ви активност и през днешния ден се появяват в живота ви, само че още не сте ги опознали. Не споделяйте концепциите си при първа среща, в случай че имате собствен бизнес. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите връзки. Рискувате да задълбочите рецесията в персоналните си връзки, в случай че тръгнете на път. Обмислете най-лесния метод, посредством който може да си възвърнете хармонията в връзките ви с вашия сътрудник и да не се лишите от интимните мигове.

ТЕЛЕЦ 

В този ден се отнасяйте съществено към новите си сътрудници и бъдете дейни на работното си място. Очаквайте компликации, подбудени от недоразумения. Отчитайте всички дребни и незначителни детайлности на това, което ви се случва и ги анализирайте. Не подценявайте публичното мнение, което е от голяма важност, в случай че ви следва значима задача. Вечерта се подгответе за ревнивост и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на съмнение във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят връзките ви – не се надявайте на това.

БЛИЗНАЦИ

Не ви е допустимо да поддържате връзка умерено нито на работното място нито вкъщи. Ваш комшия ще ви сътвори проблеми още сутринта когато тръгвате за работа. Ще научите, че ви изпращат на образование зад граница, за което от дълго време мечтаете. Новината няма да ви зарадва, тъй като обърква проектите ви за месеца, само че си коства да го приемете. Ще се приберете изтощени, а вечерта ще се наложи още веднъж да се занимавате с непостижими за вашите благоприятни условия роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Помогнете им само, като им посочите подобаващ юрист или психоаналитик. Не давайте пари назаем. Бъдете подготвени за сантиментални мигове.

РАК

Отложете пътуванията и деловите срещи за идващите дни. Емоцията ви вреди и ви пречи да сте дейни на вашето работно място. Не сядайте зад кормилото. Пътувайте с такси или с публичния превоз, само че в случай че се постанова да заминете на делово посещаване зад граница, също не трябва да сте зад кормилото. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за градеж. Не се опитвайте да насочите персоналния си живот в нова посока и да се обвържете с нова обич. Сексуалните ви връзки са в рецесия поради желанието ви да изневерите, подбудено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в държанието си.

ЛЪВ

В този ден сте постоянни в държанието си, което ще се отрази добре освен на връзките с сътрудниците ви, а и на тези с околните ви, а това е гаранция за естетика в дните ви. Ще постигнете задачите си. Склонни сте да простите с лекост непознатите неточности, като по този метод ще обезоръжавате неприятелите си. Вечерта се огледайте деликатно, с цел да осъзнаете повода за проблемите в персоналния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и желаете да сте обичани, само че сте се дистанцирали и сами ще се лишите от полови удоволствия.

ДЕВА

Отнасяйте се изключително внимателно към новите оферти, които ви сервират през днешния ден, само че не са изненадващи, очаквали сте ги. Не се впускайте в дейна работа, тъй като сте застрашени от неточности поради припряност. Възможни са проблеми в връзките, в случай че не сте компромисни. Вашите сътрудници малко ви завиждат, тъй като сте постоянно в приятна компания, от която сте ги лишили, само че те самите отхвърлят да поддържат връзка с вашите приятелки. Обмислете по какъв начин да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате обичания си с сантиментална вечеря и със полови наслаждения.

ВЕЗНИ

Искате да увеличите знанията си и имате желание да го сторите посредством вашите познати. Както новите запознанства, по този начин и възобновяването на старите са подвластни на страстта и ще ви навредят в бъдеще. Следобед избегнете развълнуван спор на работното място, в който не е добре да взимате присъединяване. Всичките ви проекти, свързани със фамилията и интимната ви половинка може да се провалят, в случай че не се приберете в точния момент. Не закъснявайте за уговорената сантиментална среща. От вашето държание зависи хармонията в интимните мигове и половите удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи работата ви. Не са изключени прибързани дейности от ваша страна. От сутринта ще ви скапват настроението на работното място, поради противоречие с концепциите ви. Възприемайте всичко умерено и въздържано и се подгответе за работа, с цел да не пропилеете деня в кахъри. При диалози с околните си не проявявайте ината си, не налагайте мнението си, с цел да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от половите удоволствия поради неналичието на самочувствие и угнетеност.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви е под напрежение и изпълнен с непредвидени, само че предвидими професионални компликации, тъй като знаете повода, която ги е провокирала. Въпреки тях се обрисуват положителни благоприятни условия за облага. Не ги пропилявайте. Във ваша изгода е да сте внимателни към новите си познати. Не пропускайте сантименталната вечеря, с цел да избегнете проблеми в персоналния живот. Не забравяйте да се приберете поради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят приятност, в случай че не са с непознати сътрудници, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разум.

КОЗИРОГ

Претенциите на вашите сътрудници и близки през днешния ден ви идват допълнително, тъй като ви пречат да работите. Едните желаят да им помогнете, другите ви завладяват и желаят да им обръщате внимание. Не се включвайте в рисковани вложения, единствено тъй като търсите лесна облага. Честата промяна на настроенията е спънка в работата ви. Вечерта общувайте единствено с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на въздействие, с цел да си спестите прочувствен срив. Отдайте се на отмора, на приятни занимания и полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Трудно можете да получите поддръжка, с цел да осъществите новите си хрумвания. Очаквайте преференциални настоятелен оферти, които би трябвало да обмислите добре. Започнатите задания ви носят триумф, в случай че сте виновни. Не се лишавайте от поддръжката на сътрудниците си, която ще ви даде убеденост. Днес внезапно и без причина сте обзети от подозрения, че не сте задоволително обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва вест за появяването на нов член в рода ви. Освободете се от своята угнетеност като се отдадете на полови удоволствия.

РИБИ

Днес сте с изменчиво въодушевление, тъй като обмисляте значимо делово пътешестване, което е спънка да се справите със дилемите си. Ще избегнете проблемите на работното място, в случай че сте деликатни. Не се поддавайте на въздействие в профил. Налага се да признаете, че триумфите ви се дължат и на помощ оказана ви от вашите сътрудници. Вашите близки се усещат подценени поради професионалните ви отговорности, по тази причина вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на обичания си и не подценявайте половите удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР