Днешното управление е провалено. Това коментира евродепутатът Илхан Кючюк по

...
Днешното управление е провалено. Това коментира евродепутатът Илхан Кючюк по
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Днешното управление е провалено

Днешното ръководство е провалено. Това разяснява евродепутатът Илхан Кючюк по време на Националната конференция на Младежкото Движение за права и свободи, която се организира онлйан и през днешния ден би трябвало да избере ново управление.

По думите му младежите у нас имат проблеми, които могат да бъдат решение от други ръководещи - по - способени и по-отговорни. Но по тази причина била нужна нова политическа просвета.

В свят на цифровизация не може да има аналогов метод на ръководство, сподели първоначално той и добави: „ Въпреки световната необщителност, ние оставаме отворени към света, тъй като съпричастността и отговорността са нашето ДНК. Да обърнем внимание на бъдещето през днешния ден, на първо място значи да се вгледаме във опциите, които ни дава тази нова обстановка в света ".

"За доста хора единството в многообразието е просто израз, само че за нас това е идея ", съобщи Кючюк. По думите му заедността като човешка непосредственост и в този момент се трансформирала в сегашната конференция, която се организира онлайн. "С юношески акции показахме, че никой няма да бъде зарязан, подсети той за тестването, в което се намираме - пандемията ", посочи Кючюк.

"Да си сложим най-високите цели и най-високите стандарти, с цел да бъдем крачка пред другите. Хиляди сме дружно в този миг. Именно пандемията със своята изолираност и ограничавания сподели какъв брой мощно се нуждаем един от различен ", сподели Кючюк.

"Младите ни хора се употребяват с доверие пред европейските ни сътрудници ", съобщи водачът на Младежкото Движение за права и свободи, като напомни, че бяха домакини на международни конгреси на либералите.

"Именно неповторимият политически модел у нас може да се способства за развиването на Западните Балкани ", подчертава Кючюк. Той акцентира, че за младежите в Движение за права и свободи имат доста положителни учители, в които се вслушват. Благодари на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган, че им дал опцията да се причислят към идеята Движение за права и свободи, като посочи, че са имали шанса да да се образоват персонално от него.

"Важно е да сме признателни и да не забравяме нашите учители. Д-р Доган споделя, че най-ценният капитал на един политик е знанието ", напомни Илхан Кючюк и зададе риторичния въпрос какъв брой от актуалните водачи имат шанса да се учат персонално от подобен преподавател.

Кючюк уточни, че младежите са и на водача на партията сега Мустафа Карадайъ, който е и първият ръководител на Младежко Движение за права и свободи. "Мустафа Карадайъ, като първи ръководител, постави основите на Младежко Движение за права и свободи, уточни Кючюк.

Иначе новото управление на младежкото Движение за права и свободи ще изберат 350 делегати, като се чака Кючюк, който сега е ръководител, да бъде заменен. Самият той преди дни сподели, че няма да се кандидатира за нов мандат. "17 година съм част от Движение за права и свободи. Моят ангажимент към Младежко Движение за права и свободи ще продължи във времето ", приключи той.

Поздрави онлайн сервираха европейските либерали в лицето на Мартин Коте и либералите от Северна Македония, от чието име одобрение сервира Димитър Ванчов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР