Днешният ден ще ни предложи изиграването на четвъртфиналните двубои от

...
Днешният ден ще ни предложи изиграването на четвъртфиналните двубои от
Коментари Харесай

Програмата в Монте Карло: Медведев и Циципас срещу други играчи от топ 10 и Синер - Музети

Днешният ден ще ни предложи изиграването на четвъртфиналните дуели от Мастърса в Монте Карло, които дават обещание да бъдат повече от забавни. Първи на корта ще излязат Андрей Рубльов и Ян-Ленард Щруф, като някогашният финалист по никакъв метод не би могъл да подценява квалификанта, тъй като германецът е печелил 2 от 3-те си срещи на алена настилка против международния номер 6 и също така в предишния кръг не остави шансове на третия подложен Каспър Рууд, тъй че сигурно е кадърен на изненади.

Впоследствие на корта ще излязат Стефанос Циципас и Тейлър Фриц и надали ще бъде пресилено, в случай че кажем, че гъркът е тежък любимец с огледа на това, че е печелил последните две издания на конкуренцията в Княжеството, до момента в който Фриц несъмнено се усеща най-некомфортно точно върху алената настилка и до момента има единствено един изигран 1/2-финал на равнище ATP, изявявайки се на клей.

Най-непредвидимата среща на пръв взор е тази сред Холгер Руне и Даниил Медведев. Руснакът оцеля в среднощна 3-часова епика против Александър Зверев, спасявайки два мачбола, а младежът е без изгубен сет през седмицата и наподобява повече от подготвен да се възползва от ненавистта на противника си към землените кортове.

Програмата ще бъде закрита с младежкото италианско дерби сред Яник Синер и Лоренцо Музети. Двамата сънародници имаха радикално друг сезон до момента, имайки поради по какъв начин Синер е достигнал до четвъртфиналите на всеки един шампионат, на който е взел участие през 2023-та, до момента в който Музети не беше записвал следващи победи на нито една конкуренция през новата година. Всичко това обаче се промени в Княжеството, където 16-ият подложен завоюва цели 3 сета на нула, с цел да доближи до дуел с Новак Джокович, в който записа най-голямата си победа в кариерата и несъмнено наподобява подготвен да вземе още няколко елитни скалпа.

Програмата за петък в Монте Карло:

Централен корт (започват не преди 12:00 часа)

1. Ян-Ленард Щруф - Андрей Рубльов

2. Стефанос Циципас - Тейлър Фриц

3. Холгер Руне - Даниил Медведев

4. Лоренцо Музети - Яник Синер 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР