Днешният ден ще има и позитивна, и негативна страна. Първата

...
Днешният ден ще има и позитивна, и негативна страна. Първата
Коментари Харесай

Хороскоп: Усмивки трябват на лъва, телецът нека бърза бавно

Днешният ден ще има и положителна, и отрицателна страна. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните трендове и единствено с помощта на деянията на дипломатичност и доброжелателност може да се избегнат споровете, твърди астроложката Ивелина Пенчева. Главното е да се съблюдава естетика във всички сфери. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Препоръчва се бездейност, усамотение. Добре е да се поддържа връзка с по-възрастни родственици, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за подсилване на фамилните връзки и за занимания с домашните каузи. Хубаво е в този ден да се търси амнистия, да се оправят неточности, да се търсят изгубени движимости.

Овен
-->
Днес последователно си възвръщате оптимизма. Насърчени сте от мисълта, че ще съумеете да постигнете забележителен триумф посредством напъните си и ще бъдете доста горди със себе си. Не бързайте с решения, които засягат витално значими въпроси и се нуждаят от повече време и деликатно обсъждане.

Телец

Днес не се насилвайте в нищо. Вашата резистентност и самообладание ще бъдат сложени на тестване. Радвайте се, в случай че имате задоволително сила да завършите започнатите каузи. Не е належащо да бързате като на съревнование.

Близнаци

Като цяло денят ще премине добре и ще имате късмет да измененията някои неща в областта на персоналните или настоятелен връзки. Добре е да запомните всички детайлности от днешния сън – може би подсъзнанието ви дава намек за направление на дейностите.

Рак

Няма потребност да се безпокоите по финансови аргументи и запазете успокоение в сложни обстановки. Освен това имате другари, подготвени да ви окажат подпомагане когато и да е. Опитайте да си възвърнете вътрешната естетика посредством медитация.

Лъв

Днес не трябва да сте унили и тъжни, да влизате в разногласия и разправии и даже да работите. Така че залепете си най-красивата усмивка, обадете се на близки другари и вървете да се забавлявате. Приятелите ви знаят тайната на положителното въодушевление.

Дева

Никак не обичате да отлагате нещата за по-късно, само че в днешният ден ще би трябвало да се приспособите към новите условия и да измененията проектите си. Не се нервирайте ненужно, просто се оставете да ви понесе течението.

Везни

Постарайте се през днешния ден да сте търпеливи и да не се обиждате на рецензиите и заяжданията на околните хора. Сега не са в въодушевление и приповдигнат дух. Опитайте се вие да ги развеселите и организирайте да вземем за пример взаимно извършване на покупки.

Скорпион

За страдание денят ще е цялостен с провокации, само че елементарно ще преминавате през трудностите, в случай че съумеете да запазите успокоение. Спазването на общоприетите правила е доста значимо, само че от време на време си коства да пресечете границите.

Стрелец

Организирайте се и се уверете, че управлявате добре времето си и не поемайте нови отговорности, преди да сте изпълнили това, което към този момент сте почнали. Изпълнени сте с фантазии и упоритости и в случай че изиграете вярно картите си, сигурно ще съумеете.

Козирог

Насладете се на попътните ветрове, които ви съпровождат и се възползвайте, в случай че би трябвало да предприемете дейности. Сега е моментът да дадете един огромен подтик и да задвижите проектите си. Успехът е на практика ваш.

Водолей

Най-накрая можете да се отървете от проблемите и терзанията, които имате от известно време и източват от силата ви. И не си помисляйте да се откажете, разочаровани от неналичието на прогрес!

Риби

Звездите ви показват през днешния ден като основните късметлии. Благодарете на Вселената и не забравяйте да бъдете общителни и благи с другите. Очакват ви хубави неща в персонален проект. Опитайте да извършите някое свое предпочитание и да извършите изненада на колегата си.

Източник: Tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР