Днешният 18-ият лунен ден е символично отражение на нашето вътрешно

...
Днешният 18-ият лунен ден е символично отражение на нашето вътрешно
Коментари Харесай

Днес е 18-ти лунен ден: критичен период, който изисква да сме наблюдателни и великодушни

Днешният 18-ият лунен ден е алегорично отражение на нашето вътрешно положение, а събитията от деня демонстрират какво сме заслужили в предходния интервал на лунния месец.

Ако да вземем за пример сте помагали на някого безкористно и откровено, то в този ден положителното се връща към вас и може да очаквате приятни изненади. Осемнайсети лунен ден би следвало да се прегледа като урок, предопределен напълно за вас, а от това какъв брой тъкмо и бързо го усвоите, зависи по-нататъшният ви живот .

Помнете, че всичко, което се случва с вас, е в резултат на разрастване на вътрешния ви свят на открито . Причината за неуспехите се крие не в близките, а във вашето погрешно усещане на действителността. Когато измененията съзнанието си, всичко към вас се трансформира.

През този ден проявете оптималната бдителност и предвидливост. Тибетските астролози считат, че 18 ти лунен ден е извънредно рисков и сериозен интервал. Това е задоволително пасивно време, в което дейните дейности се позволяват, само че не се предлагат. По-добре е да реагирате на протичащото се непринудено и гъвкаво. Ако обстановката изисква вашето присъединяване, действайте, само че не проявявайте самодейност.

Денят е въздържан и задоволително рисков и сериозен. Проявявайте толерантност към другите и не пожелавайте зло никому. Това време е рисково за разрушение на структурите. Могат да се създадат съществени неточности, изключително в региона на работата и бизнеса. Необходимо е да се обърне внимание на знаците, които ще ни бъдат показани.

 луна iStock

Не се опитвайте по какъвто и да е метод да проявявате самоувереност и егоцентризъм, следствията може да се окажат доста неприятни: спорове, загуба на престиж, работа или нечие почитание. Проявете самообладание и милосърдие и бъдете деликатни, с цел да не станете причина за пораждане на скандал. В този ден е добре да се противопоставим на по-нисшите си стремежи.

18-ият лунен ден може да бъде благополучен и сполучлив, само че се изисква здравомислие и въздържаност. Не пропускайте днешния ден, в случай че желаете да внесете нещо ново в живота си, било то обич, пари или благополучие. Това е последният ден от лунния календар за струпване на сила, а от идващия ще стартира етапа на дейното затихване на Луната и загуба на насъбрания запас.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР