Днешната пресконференция в министерството на здравеопазването предложи интересен детайл –

...
Днешната пресконференция в министерството на здравеопазването предложи интересен детайл –
Коментари Харесай

Костадин Ангелов ще остане за поколенията маскиран и с микрофон

Днешната конференция в министерството на опазването на здравето предложи забавен подробност – и то не в залата за брифинги, а по пътя към нея. Традиционно ведомствата пазят портрети на своите някогашни ръководители, като един от тях е избрал много нетрадиционна фотография, с която да остане в историята на институцията.

Костадин Ангелов, който довърши мандата на кабинета „ Борисов 3 “ като здравен министър, не е показан с формален портрет като предшествениците си (включително и като предшественика му Кирил Ананиев от същото правителство), а с кадър, в който носи маска и в същото време пред него има включен микрофон.
Снимка: Ладислав Цветков
Двата детайла бяха присъщи за брифингите на здравните управляващи през последната малко повече от година. В същото време, при отговори на журналистически въпроси членовете на Националния действен щаб нормално сваляха защитните си средства за да се схващат по-добре думите им.

Възможно е фотографията да е от миг, в който Ангелов е побързал да отговори на запитване и не си е свалил маската.
Снимка: Ладислав Цветков
Не е невероятно и фрагментът да е постановъчен – за да припомня за някои съществени аспекти от работата на Министерство на здравеопазването и неговия началник по време на коронакризата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР