Днес започва тазгодишното издание на WTA 1000 турнира в Маями

...
Днес започва тазгодишното издание на WTA 1000 турнира в Маями
Коментари Харесай

Сестри Фрухвиртови на Grandstand в първия ден на турнира в Маями


Днес стартира тазгодишното издание на WTA 1000 шампионата в Маями и още в първия ден от конкуренцията ще забележим завладяващи конфликти. За страдание, Виктория Томова не съумя да стигне до главната скица във Флорида, само че все пак феновете на женския тенис ще има какво да видят в днешната стратегия.

Коефициентите за мачовете можете да видите на.

В 18:00 ч. българско време Бренда Фрухвиртова ще открие програмата на Grandstand с мач против Шию Уан, а в третия дуел от програмата нейната по-голяма сестра – миналогодишната осминафиналистка Линда, ще се изправи против Катрин Себьов. Междувременно ще забележим конфликт на поколенията сред Елиз Мертенс и Алисия Паркс, а в последния мач за деня Бернарда Пера ще играе с Евгения Родина.

Това обаче не са единствените забавни дуели във Флорида през днешния ден. На Butch Buchholz Arena Камила Джорджи ще се изправи против Кая Канепи, а Марта Костюк ще открие програмата на корт №7 с мач против Елизабета Кочарето.
Grandstand, от 18:00 ч. Коефициенти
Бренда Фрухвиртова – Шию Уан /
Елиз Мертенс – Алисия Паркс /
Катрин Себьов – Линда Фрухвиртова *
Бернарда Пера – Евгения Родина /



Междувременно не престават и квалификациите при мъжете, където също ни чакат някои забавни конфликти. Танаси Кокинакис се изправя против Беноа Пер, като коефициентът за победа на австралиеца е, до момента в който ставката за триумф на французина е. Малко по-късно ни чака напълно чилийски дуел сред Кристиан Гарин и Алехандро Табило. Коефициентът за триумф на Гарин е, до момента в който възможностите на неговия съотечественик са оценени на.

Днес още веднъж ще има и мачове с българско присъединяване. Симон-Антони Иванов ще играе със международния №908 Ючиро Инуи в първи кръг на M15 шампионата в Ираклион, а Лиа Каратанчева ще се изправи против Катинка декор Дайхман (№313) в последния кръг от квалификациите за W25 конкуренцията в Палманова.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР