Днес всички използваме продукти и услуги от най-различни компании. Можем

...
Днес всички използваме продукти и услуги от най-различни компании. Можем
Коментари Харесай

А1 организира специална кампания в полза на лоялните си клиенти от А1 клуб

Днес всички използваме артикули и услуги от най-различни компании. Можем ли обаче да получим повече или да реализираме по-добра цена? Отговорът доста постоянно е " Да! " с програмата за преданост A1 Клуб . Тя е една от добре развитите на българския пазар и предлага на всеки собствен член опцията да се възползва от богата селекция от специфични понижения за разнообразни артикули и услуги от А1 и нейните сътрудници .

Ексклузивните предложения за потребителите са налични на, както и в магазините на А1.

В началото на май А1 България разгласи и нови специфични оферти за членовете на А1 Клуб. Кампанията продължава до края на месеца, а потребителите имат опция да закупят определена селекция от смарт телефони, тв приемници, смарт часовници и преносими компютри с отстъпки, достигащи до 140 лева от общоприетата им цена. В рамките на новата акция лоялните клиенти на А1 ще могат да се възползват от специфичните предложения, без да имат потребност от контракт, с цел да ги получат. В промоцията се включват софтуерни устройства от реномирани марки като Samsung, Xiaomi, LG, Huawei и Lenovo.

Сред настоящите оферти за членовете на А1 Клуб е 14-инчовият преносим компютър Lenovo IdeaPad. Устройството е уместно както за развлечение, по този начин и за работа, като включва стерео високоговорители от Dolby, БДС клавиатура, както и процесор от 10-то потомство от серията Intel Core с задоволително оперативна памет за всекидневните задания. Членовете на А1 клуб могат да закупят устройството на цена от 619,99 лева, в съпоставяне със общоприетата - 759,99 лева

За феновете на смарт телефоните акцията на А1 предлага два модела от производителите Xiaomi и Samsung - Redmi Note 11 Pro+ 5G и Galaxy A22 5G. Redmi Note 11 Pro+ 5G се предлага на преференциална цена от 659,99 лева в брой (намалена от 799,99 лева.), а Galaxy A22 5G - на цена от 369,99 лева в брой (намалена от 429,99 лева.).

И двата смарт телефона могат да се закупят без контракт, като моделите могат да се употребяват в 5G мрежата на А1 - 5G ULTRA. Така потребителите могат да сърфират със скорости до над 1500 Mbps според от определения тарифен проект. За да бъде още по-неустоимо това предложение, смарт телефоните идват в комплект с безжичните слушалки TTEC HC.

До края на месец май лоялните клиенти на А1 имат опция да закупят на преференциална цена и настоящия модел смарт часовник от Huawei - Watch GT 3 46mm. Последното потомство смарт часовници от китайския производител печели от ден на ден благосклонности, тъй като предлага голям брой функционалности, изключително за спортуващите. Друг акцент при смарт часовника е времето му за работа с едно зареждане - до 14 дни.

Членовете на А1 Клуб имат опция да се възползват и от преференциални цени на три смарт тв приемника. До края на месец май лоялните клиенти могат да закупят тв приемник Samsung UE-50AU7172 на цена от 849,99 лева (намалена от 929,99 лева.). Моделът включва 50-инчов екран с LED технология и предлага 4K ULTRA HD качество на картината. Свързаността на тв приемника е посредством DLNA или Wi-Fi, a устройството разполага с 3 HDMI врата, както и с USB порт за включване на спомагателни устройства.

Другите две оферти за лоялните клиенти са моделите LG 43UP751C и LG 32LM631C. 43-инчовият модел от LG се предлага на цена от 699,99 лева в брой (намалена от 799,99 лева.) и без спомагателен контракт, а 32-инчовия модел - на цена от 439,99 лева в брой (намалена от 519,99 лева.). Екранът на 43-инчовия модел от LG е с LED технология при подсветката, предлага 4K ULTRA HD качество на картината и HDR10 технология. Мощният четириядрен процесор на тв приемника дава на потребителите повече благоприятни условия за по-плавно и безпроблемно потребление на тв приемника в режимите за гледане, игри или сърфиране в мрежата.

При 32-инчовия модел от LG резолюцията е Full HD, което за този размер на екрана е изцяло задоволително за чудесно визуализиране при гледане на филми или видеа. Отново е налична HDR технология при картината, което, в композиция с Virtual Surround Plus технологията за бистър тон, прави тв приемника чудесно предложение за всеки фен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР