Днес все по-често ставаме свидетели на многобройни разводи на познати

...
Днес все по-често ставаме свидетели на многобройни разводи на познати
Коментари Харесай

Кобилкина: Йерархията да се спазва: ПЪРВО мъжът, после ДЕЦАТА!

Днес все по-често ставаме очевидци на многочислени разводи на познати и непознати, които идват тъкмо след появяването на децата... Каква ли е повода? Недостатъчното финанси, напрежението от новите отговорности около дребните членове на фамилията или пък умората?

Оказва се, че съгласно статистиката в България разводите за 2021 година са с цели 11% повече, в сравнение с за миналата. Не ни се мисли за 2022... " Това, което ми прави усещане е, че има доста разводи. Хората идват при мен, с цел да потърсят сътрудник, намират го, основават потомство, само че се появяват компликации и се развеждат ", показа смейният терапевт и сексолог Наталия Кобилкина в предаването " Тази неделя ".

Тя категорично акцентира, че е реалност майката много постоянно да не помни за своя мъж, след появяването на детето, което, несъмнено, по думите й не е по никакъв начин вярно. " Много е значимо всяка жена да помни, че на първо място е била двойка с мъжа си и йерархията би трябвало наложително да се съблюдава - първо е мъжът, а след това са децата и всичко останало ", безапелационна е тя.

" Жената би трябвало да излъчва женственост. Питайки мъжете, които идват при
Абитуриентски мъжки костюми
мен, за какво изневеряват, те ми споделят тъкмо това - жена им е спряла да им обръща внимание точно поради децата ", споделя още Кобилкина.

А вие обръщате ли толкоз внимание на половинката си, колкото и преди появяването на децата, дами?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg