Днес времето ще е предимно слънчево, със слаб вятър от

...
Днес времето ще е предимно слънчево, със слаб вятър от
Коментари Харесай

До 25 градуса днес

Днес времето ще е най-вече слънчево, със слаб вятър от запад-югозапад.

Температурите ще се покачат още и оптималните ще са сред 20° и 25°, по Черноморието ще са по-ниски 12°-17°.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 5°.

През нощта от северозапад облачността ще стартира да се усилва, само че към момента над по-голямата част от страната ще доминира ясно време. Минималните температури ще бъдат сред 3° и 8°.
Утре ще се заоблачи и над Югоизточна България и над страната облачността ще е забележителна. На доста места, основно към и след обяд ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в Източна България – от север-североизток, ще е до сдържан и с него ще стартира да прониква леден въздух. Температурите ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 12° и 17°, към момента тук-там в Югоизточна България до 20°.

В средата на седмицата от север-североизток понижението на температурите ще продължи. В сряда над източната половина от страната и в планините ще остане най-вече облачно, тук-там със слаби валежи. Над северозападната част от страната ще има обилни разкъсвания и понижения на облачността. В четвъртък ще е съвсем без превалявания, с раздрана облачност. Ще е най-хладно, с преобладаващи оптимални температури сред 8° и 13°, а минималните ще са сред минус 2° и 3°. В петък и събота времето ще се задържи без основна смяна, заран ще е по-студено, дневните температури едва ще се покачат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР