Днес времето ще бъде слънчево и по-малко ветровитоЩе преобладава слънчево

...
Днес времето ще бъде слънчево и по-малко ветровитоЩе преобладава слънчево
Коментари Харесай

Слънчев вторник: Температурите ще са между 28° и 33°

Днес времето ще бъде слънчево и по-малко прохладно

Ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста облачност, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в източните региони - сдържан, север-североизточен вятър.

По Черноморието преди обяд ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и по северното крайбрежие не са изключени изолирани краткотрайни превалявания. Вятърът ще е сдържан, от север-североизток. Максималните температури ще бъдат 27-29°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, не са изключени изолирани краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан вятър от север-североизток, по най-високите елементи – към момента от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 15°.

През идващите дни ще се задържи най-вече слънчево, с купеста облачност следобяд и единствено на обособени места с краткотрайни превалявания. Максималните температури едва ще се покачат и към петък в множеството региони ще са сред 30 и 35°. Вятърът ще е от изток-североизток, слаб, в източната половина от страната - сдържан.

В събота вятърът ще се усили, а вероятността за превалявания се покачва.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР