Днес Volvo обяви, че компанията е започнала производството на изцяло електрическото XC40

...
Днес Volvo обяви, че компанията е започнала
производството на изцяло електрическото
XC40
Коментари Харесай

Volvo разпродаде изцяло електрическото XC40 Recharge за тази година

Днес Volvo разгласи, че компанията е започнала производството на напълно електрическото XC40 Recharge в завода си в Гент.

От компанията споделят, че въпреки и заявки за закупуването на електрическия автомобил да продължават да се одобряват, всички предвидени за сглобяване през настоящата година бройки към този момент са разпродадени, а първите доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени по-късно през този месец.

"Днес е значим миг за Volvo Cars и всички работници тук в Гент ", коментира Фавиер Варела, шеф на подразделението Глобални индустриални операции и Качество. "Продължавайки да електрифицираме нашата гама, комплексът ни в Гент е същински справочник в нашата глобална произведствена мрежа ".

е първата от няколко напълно електрически пазарни предложения, които Volvo ще направи на пазара и ще бъде главен хактор за реализирането на проекта на марката за намаляването на CO2 отпечатъка на компанията с 40% до 2025 година. През същата година от Volvo чакат изцяло електрическите коли да образуват 50% от общата й реализация, а останалите да бъдат хибриди.

Със 100% електрическо задвижване, XC40 Recharge обещава на бъдещите си собственици мощност от 408 конски сили и свободен пробег от над 400 километра (WLTP стандарт на замерване).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР