Днес Volkswagen обяви, че с година предварение спрямо първоначално зададената

...
Днес Volkswagen обяви, че с година предварение спрямо първоначално зададената
Коментари Харесай

Volkswagen отчете 500 000 доставени представителя на електрическото семейство ID.

Днес Volkswagen разгласи, че с година предварение по отношение на в началото заложената цел, от началото на доставките на първите представители на модела ID.3 през октомври 2020 година, броят на доставените към клиенти електрически автомобили от напълно новото и 100% електрическо семейство ID. на марката са достигнали границата от 500 000 единици.

" доставката на половин милион ID.-та демонстрира, че моделите на Volkswagen се одобряват добре от нашите клиенти- по целия свят. На верния път сме с нашата акция за електрическа подвижност и нашата сполучлива история продължава ", разяснява Имелда Лабе, член на борда Продажби, Маркетинг и Следпродажбено обслужване на Volkswagen. " Нашата цел остава непроменена- желаеме да създадем Volkswagen най-привлекателната марка за устойчива подвижност ".

От Volkswagen споделят също по този начин, че компанията има и огромен брой поръчки за закупуване. " Правим всичко по силите си да доставим по допустимо най-бързия метод към 135 000 поръчани от наши клиенти ID. ", допълват от Volkswagen.

От 2033 година, Volkswagen ще създава единствено електрически автомобили в Европа, като упованията на компанията са за пазарен дял от най-малко 70% на 100% електрическите й коли до 2030 година.

" Volkswagen ще разполага с най-голямото портфолио електрически коли в автомобилната промишленост: от базов електрически автомобил с планирана цена от под до новия флагман Aero B, ние ще имаме подобаващото предложение във всеки сегмент ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР