Днес ви разказваме любовната история на певицата Михаела Маринова и

...
Днес ви разказваме любовната история на певицата Михаела Маринова и
Коментари Харесай

Менделсон: певицата Михаела Маринова и футболистът Александър Дюлгеров и ще има ли сватба

Днес ви описваме любовната история на певицата Михаела Маринова и футболистът Александър Дюлгеров. Една обич без боязън от самотност. Първата им среща е измежду другари, следва диалог до ранните утринни часове пред театъра. После - гонене без граници и победа за двете страни. Вече четири години тя е най–верният почитател от футболната агитка, а той се вълнува до прекаленост преди тя да стъпи самоуверено на сцената.

" Това, което най-вече ми хареса у него е положителната му душа. Има недостиг малко на откровените и същинските хора в днешно време, само че в случай че би трябвало да бъда почтена, първоначално възрастта му малко ме фрапира. Тогава той беше на 27, аз на 19. Казах си " Боже, това ще ми е за първи път, толкоз по–голям човек от мен ". Малко се шашнах, не знаех какво да чакам. Казах си, че ще го карам леко, няма да прибързвам… Проявих воля и мисля, че този път в действителност нещата се получиха по метода, по който трябваше и е най–хубавият вид, който можеше да е. " - споделя Михаела.

" Винаги съм желал сериозната му другарка да бъде или колкото мен на години, или по-голяма. Обаче ето - човек да не се зарича, с осем години разлика. Специално в нея видях един темперамент, който е много над годините й. Тя е претърпяла много за възрастта си и разсъждава като един по–голям човек. " - споделя футболистът.

Признават, че сред тях не царува постоянно единодушие: " Малко пожар за 5 минути и се оправяме " - издава тайната на запазването на положителните връзки Михаела.

Организират си изненади с мотив и без мотив.

" Романтиката е класика, метод на другарство сред двама души, посредством който си показвате отношение. Някой хора го одобряват за сладникаво - споделят си бе, по какъв начин в този момент ще подаря цвете без мотив, обаче не е по този начин. Аз персонално съм израснала в семейство, в което двамата души в една връзка се обичат, очевидно показно от майка ми и татко ми. " - споделя певицата.

Мъжът до Михаела също е учтив, че би трябвало да почита дамата до себе си: " Имам другари, които като чуят, че подаряваш цвете на приятелката си, го намират за сладникаво или необичайно. За мене е обикновено. "

И двамата към този момент са имали мисли за женитба.

" Коментираме си, да. И двамата сме съществени хора и одобряваме връзката си не на смешка. Но несъмнено и двамата имаме още неща, които желаеме да ни се осъществен, да ни се случат и по-късно да решим. В момента сме се отдали на това да живеем, да ни е хубаво дружно и да реализираме задачите си " - разяснява двойката.

Какво още споделиха двамата вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР