Днес в предаването "На кафе" гост беше първият отпаднал от

...
Днес в предаването "На кафе" гост беше първият отпаднал от
Коментари Харесай

Иван Звездев е Паунът, но кои са останалите участници в Маскираният певец?

Днес в предаването "На кафе " посетител беше първият изнемощял от сензацията "Маскираният артист " - кулинарът Иван Звездев.

Миналата събота в края на шоуто се оказа, че точно готвачът стои зад маската на Пауна.

Утре ни чакат порция 8 нови маски, зад които стоят известни български персони, само че наддаванията за това кои са първите 7 към момента не престават, а мистерията и любознанието сигурно ще се засилят още повече след утрешния епизод.

Иван Звездев показа при Гала, че му е било много мъчно да резервира присъединяване си в загадка, като даже не е признал на брачната половинка и децата си.

 Маскираният артист NOVA

Детето ме е разпознало по тв приемника до момента в който съм пял. Майка му е споделила, че не съм аз, само че той ме е познал. Аз бях споделил, че съм на вечеря с Борисов и дипломати.

Кулинарът разкри още, че под тежките маски става много горещо и на моменти не е виждал нищо, само че преживяването си е коствало напъните.

Костюмът е направен особено по този начин, че да можем да пеем. Имам избрана мрежичка начело, която ни разрешава да пеем. Най-трудното ми беше пеенето онлайн. Беше ме много позор. Но пък маската ме скрива и мога си върша каквото желая.

 Маскираният артист NOVA

Продуцентът на "Маскираният артист ", Маги Халваджиян, също бе на посетители в "На кафе " и разкри любопитни детайлности към подготовката на формата и изненадите, които ни чакат в идващите епизоди.

Това шоу е гениална концепция. На пръв взор скриването на хората под маските е обикновено, само че в действителност това е гениалността на този план.

В американската версия на шоуто всичко е на запис и по-късно се инсталира. Това прави доста елементарно да монтираш в следствие фотоси на известните персони, които панелистите допускат, че се крият под маските. При нас, нали сме онлайн, хората в интернет се взривиха като видяха незабавно фотосите с догатките на екран. А ние какво направихме – дадохме на панелистите едни таблети. Те, до момента в който още гледат осъществяването, пишат на таблета своите догатки и хората в апаратната незабавно изваждат фотоси от голяма база данни и те се демонстрират на екран. И всичко се случва толкоз бързо и добре, че феновете заподозряха, че всичко е нагласено.

 Маскираният артист NOVA

И най-важното съгласно Маги - всичко в шоуто може да бъде улика!

Всеки участник избира какво ще пее. Това също е част от уликите. Това може да ти помогне да схванеш кой пее, прикрит под маската, съгласно песента, която си е избрал.

Ако и вие към този момент имате догатки кои са неразкритите маски от първата осмица, то ви приканваме да ни ги споделите в мненията!

А в събота чакаме вашите забавни догатки за новите участници, до момента в който тече ефира като коментар под постовете за всяко осъществяване във Facebook страницата на "Маскираният артист " . Коментирайте като употребявате хаштага #долумаската по време на лайфа и ще имате шанса да спечелите супер готини НАГРАДИ от Маскираният артист!

Гледайте втория епизод на "Маскираният артист " на следващия ден от 20:00h по NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР