“Днес, в навечерието на Рождество Христово, отправям към Вас най-искрените

...
“Днес, в навечерието на Рождество Христово, отправям към Вас най-искрените
Коментари Харесай

Корнелия Маринова: И през новата година Община Ловеч ще продължи да предоставя качествени услуги в нашата общност

“Днес, в навечерието на Рождество Христово, насочвам към Вас най-искрените си пожелания за една доста радостна Коледа и за прелестни новогодишни празници. Това е времето и да покажем, както нашата обич към околните, по този начин и нашето състрадание и помощ към нуждаещите се. Всички ние излизаме от година, поднесла ни доста непредвидени провокации и компликации. Научихме скъпи уроци, които ще помним до край в нашия живот. Пандемията ни нанесе доста удари, дадохме скъпи жертви, които няма да забравим. Водим борба, въпреки и против незабележим зложелател. Но ще се оправим. Друга опция няма “. Така се обръща към жителите на Ловеч кметът.
“И през новата година Община Ловеч ще продължи да дава качествени услуги в нашата общественост. Вратите ни остават отворени за всички, които имат хрумвания по какъв начин администрацията да работи още по-добре. Ще продължат вложенията в инфраструктура, следва огромен ремонт в кв. „ Младост “. Да не забравяме, че през 2021-ва чакаме Автомагистрала „ Хемус “ да стигне до Ловеч. Това ще е началото на нов стадий за целия район.
 Корнелия Маринова: За всяка обстановка търсим гъвкаво, работещо решение (ВИДЕО) Корнелия Маринова: За всяка обстановка търсим гъвкаво, работещо решение (ВИДЕО)
За всяка една обстановка в общината би трябвало да се откри гъвкаво, работещо решение, няма крайни решения. Така отговори кметът на Община Ло...
Ще продължим да насърчаваме всички хрумвания и старания за мощна икономическа среда. Ще се борим с бедността, ще търсим покрив за всеки един безприютен. Ние продължаваме да държим на мощното водачество в общината, в обитаемоте места, в Общинския съвет и виждаме, че напъните дават резултат. Това са нашите непоклатими цели за Новата година.
Уважаеми съграждани, другари, дано да кажем топли думи на най-близките си хора, с които сме се събрали. Да отправим още по-сърдечни послания към родственици и другари, които са надалеч от нас в тези празнични дни заради санитарните ограничавания.
Като знаем какъв брой доста добрини бяха сторени през отиващата си година, какъв брой компликации преодоляхме, имам вяра, че идната ще бъде доста по-добра. Със събраната сила, с получения опит и насъбраната мощ, сигурно 2021 година ще е по-успешна.
Желая Ви здраво здраве, мир и благоденствие, спокойни фамилни часове и дано има светлина и в очите, и в сърцата! “, написа още кметът на община Ловеч Корнелия Маринова.
 Кмет и зам.-министър наградиха възпитаник от Ловеч за смела постъпка Кмет и зам.-министър наградиха възпитаник от Ловеч за смела постъпка
Няколко награди получи седмокласникът Николай Стефанов Борисов от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч, който неотдавн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР