Днес в комисия по енергетика не беше подкрепено нашето предложение

...
Днес в комисия по енергетика не беше подкрепено нашето предложение
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В Комисията по енергетика не беше подкрепено предложението ни за връщане на 1 лв. на българските потребители за бензин и нафта

Днес в комисия по енергетика не беше подкрепено нашето предложение да връщаме 1 лева на българските консуматори от елементарната нафта и бензин А 95. Това сподели на брифинг пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “ . " Партиите, които не поддържаха това предложение са четирите проруски партии – " Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия, " Възраждане “ и " Български напредък “. Те не престават да желаят милиарди долари да изтичат през Газпром и Лукойл през неговите дъщерни компании за войната, която Путин води в Украйна. "

" Надявам се в зала да преодолеем тези спънки, само че желая специлно да благодаря на сътрудниците от " Да, България " и Движение за права и свободи. За следващ път евроатлантическите партии се откроиха. От другата страна са  партиите на " Лукойл ", които към този момент 1 година милиарди изтичат от България в посока тези компании ", добави Борисов.

" Надявам се господин Петков да види по какъв начин Сабрутев е дал своя вот в Комисията по енергетика. Ние приехме едно от предложенията на " Да, България “, те го предложиха незабавно беше вкарано в комисията и беше гласувано, едно от предложенията на Движение за права и свободи също. Ние сме задоволително виновни, гъвкави, диалогични, когато касае джоба на българите. ", безапелационен е Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР