Днес в 9:00 ч. партия „Възраждане“ ще се регистрира за

...
Днес в 9:00 ч. партия „Възраждане“ ще се регистрира за
Коментари Харесай

Мая Ма – сама, ПП ритна ДБ

Днес в 9:00 ч. партия „Възраждане“ ще се записва за предварителните парламентарни избори на 02.10.2022 година, оповестиха от политическата мощ, чийто дебют бе в последното Народно заседание.
В 11:30 часа за вота ще се записва коалиция „БСП за България“.
В 12.00 ч. Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване ще се записва в Централната изборна комисия за присъединяване в плануваните за 2 октомври предварителни парламентарни избори.
Документите ще бъдат импортирани от тримата съпредседатели на партията – Александър Сиди, Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов, и основния секретар Юлиан Ангелов.Припомняме, че Организационният съвет на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване в събота взе решение за независимо явяване на партията на идните избори.

„ Ние идваме! “, с мандата на „ Единна национална партия “ също следва да внесе в 15:30 часа документи за регистрация за присъединяване в идните изключителни парламентарни избори. Николай Хаджигенов, Мария Капон и Арман Бабикян ще приложат и подписка на гласоподаватели, подкрепящи регистрацията в Централната изборна комисия. Припомняме, че през вчерашния ден независимо се записва някогашната им партьорка Мая Манолова.
ЦИК стартира приема на документи на 10 август 2022 година До понеделник следобяд за присъединяване в изборите за народни представители документи бяха подали 14 партии и 1 коалиция, според приложения лист.

Сред тях са обединението ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната“, които отхвърлиха на Демократична България общо явяване на изборите.

Крайният период за подаване на заявление за регистрация е до 17 часа на 17 август 2022 г.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР