Днес ЦИК публикува крайния списък на новоизбраните депутати по райони.

...
Днес ЦИК публикува крайния списък на новоизбраните депутати по райони.
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов с първи думи като депутат: Всичко едва започва.

" Днес ЦИК разгласява крайния лист на новоизбраните депутати по региони. Аз ще съставлявам партия Има Такъв Народ в 23 МИР-София.

Днес е момента да благодаря на всички, организирали предизборната осведомителна среда в София, свършиха страхотна работа и то в мое неявяване /по справедливи причини/. Истински благодаря.

Тук е мястото да благодаря и за гласуваното ми доверие да бъда лидер на листата на най-големия изборен регион, което имам вяра, че ще оправдая ", написа имунологът професор Андрей Чорбанов във Facebook.

" Тук, обаче, най-големите си благодарности ще насочва към тези, които гласоподаваха за нас. Към моите синове, родственици, другари и близки, съседи и сътрудници, а и всички хиляди хора, които ни се довериха в София.

Същите благодарности ще насочва и към цялата организация в 04 Великотърновски МИР, където постигнахме страховит резултат, с помощта на хубавичко работа на локалните структури.

Благодаря и на всички хора в региона, които ни се довериха. И една добавка - няма по какъв начин да не благодаря на всички наши симпатизанти в чужбина, които всеобщо ни поддържаха, въпреки и техните гласове да бяха разпределени.

Всичко едвам стартира... "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР