Днес целият футболен свят се тресе от въпроса имаше ли

...
Днес целият футболен свят се тресе от въпроса имаше ли
Коментари Харесай

Спорната дузпа в мача Реал - Ювентус обиколи света


Днес целият футболен свят се тресе от въпроса имаше ли дузпа за Реал Мадрид в 93-ата минута на 1/4-финала в Шампионската лига против Ювентус.

Торинци направиха колосален героизъм и водеха с 3:0 на " Сантиаго Бернабеу ", водейки мача към продължение. В края на мача обаче Лукас Васкес падна в наказателното поле след битка с Меди Бенатия.

Играчите на Юве полудяха от отсъждането, което докара даже до червен картон за легендата Джиджи Буфон. Роналдо обаче не трепна от бялата точка, вкара и класира Реал на полуфинал.

След мача именитият вратар показа: " Вместо сърце, съдията имаше торба с отпадък ", изригна Буфон след мача. " Скандално е да свириш сходна противоречива дузпа в 93-ата минута, неуместно е. Категоричен съм, че сходна дузпа се свири един път на 10 сходни положения.

Не може по подобен противоречив метод да решиш сходен мач. Това значи, че този арбитър няма сърце, а щом нямаш сърце да излезеш с достолепие на този стадион и да изсвириш този мач, по-добре гледай срещата от трибуните с дамата и децата, пий си питието и яж чипс. Този арбитър аргументи злополучие ", сподели Буфон.

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо пък разумно беше на другия полюс: " Не разбирам за какво Юве стачкува, дузпа е. Бутнаха го откъм гърба. Ако не му създадат дузпа, това е гол.

Страдахме, ще ни послужи за урок. Във футбола нищо не идва като подарък. Трябва да се бориш до самия край. Днес (б.р. вчера) Мадрид можеше да вкара повече голове, само че Юве и Буфон играха мощно. Ние заслужено продължаваме напред ", сподели Роналдо.

Бившият първокласен испански съдия Итуралде Гонсалес, който проучва съдийските отсъждания за " AS ", е безапелационен, че реферът Майкъл Оливър е сбъркал с решението си да свири дузпа за Реал Мадрид.

Васкес обаче не мисли по този начин и разгласи изрично, че дузпа има и даже е бил прегазен от Бенатия. " Абсолютна дузпа, няма никакъв спор, безапелационен съм. Ситуацията? Роналдо ми смъкна топката и се готвех да изстрелвам, когато Бенатия ми връхлетя откъм гърба и ме прегази. Чиста дузпа ", сподели Васкес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР