Днес Toyota разпространи първите официални изображения и подробности за изцяло новото си

...
Днес Toyota разпространи първите официални
изображения и подробности за изцяло
новото си
Коментари Харесай

Toyota представи Yaris Cross Adventure

Днес Toyota популяризира първите официални изображения и детайлности за изцяло новото си пазарно предложение Yaris Cross Adventure, продажбите на което ще стартират в Европа през септември тази година.

Toyota Yaris Cross Adventure ще стане притежание на европейските консуматори и в пилотната си серия Premiere Edition, която ще бъде налична за закупуване през първата година от пазарното наличие на новия модел на пазара. В оборудването на спеицалната версия ще бъдат включени кожена тапицерия на седалките, специфични 18-цолови джанти, врата на багажника с дистанционно и гестово ръководство с крак, прожекционен head-up екран, двуцветно изпълнение на екстериора и други.

От Toyota дефинират Yaris Cross като изцяло градски и напълно SUV, предлагайки по-висока позиция на седене, само че в компактни размери. Автомобилът ще се предлага и във версия с хибридно задвижване.

Yaris Cross ще се предлага също по този начин и с интелигентна система за задвижване на четирите колела (AWD-i), за която от Toyota акцентират, че е неповторимо решение за сегмента.

В оборудването на Yaris Cross ще могат да бъдат открити редица решения за повишаване на комфорта и сигурността, н това число система за безжично зареждане на мобилен телефон, полуавтоматично паркиране, система за видео наблюдаване към цялото превозно средство, автоматизирано задействане на спирачната система при положение на опасност и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР