"Днес свиквам съвместно заседание на Изпълнителното бюро на БСП и

...
"Днес свиквам съвместно заседание на Изпълнителното бюро на БСП и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова спешно свиква заседание на БСП

"Днес привиквам взаимно съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и парламентарната група на "БСП за България ", с цел да решим по какъв начин да продължим "

Това заяви Корнелия Нинова във Facebook.

Нинова реагира остро на решението за отзоваване на съветски дипломати. "Решението да бъдат изгонени 70 съветски дипломати е невиждан акт в българската дипломация, който ще има дълготрайни последствия. То не е вземано от Министерски съвет, нито на съдружен съвет. Българска социалистическа партия изрично не е съгласна с това решение, който и където и да го е взел ", написа водачът на БСПКорнелия Нинова в профила си.

Зам.-председателят на Народното събрание Кристиян Вигенин (БСП) също разяснява в профила си във Facebook:

"Още ми е мъчно да схващам новината. Изгонването на 70 съветски дипломати, които би трябвало да изоставен България за 3 дни, е израз на шокиращо недоумение и на външната, и на вътрешната политика. С сходни крайни демонстративни ограничения е изцяло недопустимо да се ангажира министър-председател в оставка. Те са явно търсена провокация, която обаче може да сложи под опасност образуването на ново държавно управление. И тъй като някои ще кажат, че това е храброст - не, нелепост е. Не се прави по този начин. Фойерверките най-после ще провокират пожар... "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР