Днес стана ясно, че столичната полиция издирва 47-годишната жена Алена

...
Днес стана ясно, че столичната полиция издирва 47-годишната жена Алена
Коментари Харесай

Случаят с изчезналата жена от София се заплита

Днес стана ясно, че столичната полиция търси 47-годишната жена Алена Щерк. Жената е в неопределеност от през вчерашния ден.

Сигналът, че я няма е подаден от фамилията ѝ. От Министерство на вътрешните работи търсят и някогашния другар на дамата , с който имат общ бизнес, заяви.

Часове наред продължи през днешния ден огледът на полицията в „ Бояна ”.



47-годишната Алена е била забелязана за последно в четвъртък вечер, в центъра на София

Снощи е бил подаден сигнал в полицията, че в дома ѝ в кооперацията се е за работил паник бутон , а дамата не си вдигала телефона . Колата ѝ е била в гаража.

Тя е имала бизнес с виновност , учител е по танци , а от скоро и IT експерт.

Близкият ѝ другар Любомир Методиев е измежду първите, които пробвали да се свържат с нея. „ Сигналът е бил подаден от нейните близки. Този паник бутон е задействан, откакто е тествано, че в жилището не е имало щурм. Не е имало никакъв контакт с нея. Не мога да знам за какво ѝ е този паник бутон. Дали е бил взет във връзка, или просто е бил разполагаем в жилището, в който е живяла . Може да е имала нещо поради, тъй като имаше известни проблеми с предходна връзка ”, изясни той.

Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика , преди няколко месеца и тогава заживяла в „ Бояна ”. „ Тя е била забелязана в четвъртък вечерта на „ Солунска ”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време - с черен сак с облекла. Било е вечерта към 21:00 ч. и е изглеждала обезпокоена и забързана ” , добави още Методиев.

Полицаите разкрили автомобила на дамата в гаража. Часове наред продължи огледът му.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР