Днес сме ви подготвили три плашещи случая на обаждания на

...
Днес сме ви подготвили три плашещи случая на обаждания на
Коментари Харесай

Най-страшните обаждания, които са получавали операторите на спешни телефони

Днес сме ви подготвили три плашещи случая на позвънявания на незабавния телефон 911.

Разбитото стъкло 

Този случай се случил в Ню Йорк през 1979 година Спасителната работа получила позвъняване от плачещо дете – малко момченце споделило, че майка му и татко му се карат, а татко му заплашил, че ще хвърли мама през прозореца.

Чух страшна кавга на назад във времето – жена крещи, чупеше неща, мъж крещи и така нататък – споделя диспечерът.

„ Горкото дете не знаеше адреса си. Нямахме технология за идентификация на позвъняванията и трябваше да използваме телефонни указатели. Този тип следене лишава цяла безкрайност. Във всеки случай, до момента в който се пробвах да получа адреса, чух заплашителен вик и тон от счупено стъкло. Секунди по-късно други оператори в помещението получават позвъняване за жена, лежаща на двора, която е скочила от прозорец. Много тъжно.

Най-лошото от всичко е, че сигурен съм, че някой различен в тази жилищна постройка би трябвало да е бил там и да е чул този пердах, само че никой не се обадил за помощ или не е оказал помощ, до момента в който не станало прекомерно късно. Бедното дете.
Всичко за Вашата сватба
Работата на 911 в Ню Йорк през 70-те и 80-те години беше призрачен сън, споделя операторът.

Смущения по линията

„ Чичо ми работи като оператор на незабавен телефон в моя град и неотдавна описа на фамилията ми за най-странното позвъняване, което е получавал. Казва, че една вечер получил позвъняване от стационарен телефон и когато дал отговор, от другата страна имало единствено звук. Това се случило няколко пъти.

„ Най-накрая диспечерът извиква отряд на адреса, с цел да ревизира дома. Когато служителите на реда пристигнали там и влезнали в къщата, от която пристигнало позвъняването, незабавно видели мъртвец. Мъжът бил мъртъв от 5 месеца.

Най-безумното било, че къщата нямала ток и каквито и да е други способи за връзки. По този метод не е било допустимо притежателят на къщата да извърши тези позвънявания, поради обстоятелството, че е мъртъв. Мистерия…

Демоничното обаждане 

Бях оператор на 911 преди 10 години, когато получих едно от най-зловещите позвънявания в историята. Тази нощ беше студено, което нормално се равнява на спокойна и тиха промяна, тъй като нарушителите не желаеха да излизат на открито. Около 3 сутринта телефонът ми звънна и както нормално попитах какво се
Всичко за Вашата сватба
е случило? Спешен случай?

Мъжът започnа да крещи обезверено, че тя (това беше сестра му, която живееше с него) към момента е обладана от дявол и тя се пробвала да отнеме сърцето му, до момента в който той спял.

„ Избягах, когато тя се хвърли върху мен, заключих се в банята. “

Опитах се да му задам поредност от въпроси, пробвайки се да схвана какво, по дяволите, става!

„ Всеки път, когато се опитваше да отговори, чувах някакво драскане и почукване по вратата на банята. Той прошепна: „ В тялото на сестра ми има дявол, който се бори с мен от дни. Тя се освободи от веригите си…

Кълна се, че това, което чух по-късно, ме смрази до мозъка на костите.

Този пъклен глас стартира да се смее от банята. Гласът не приличаше на глас на 20-годишна жена. Гласът беше бездънен и пъклен, като че ли гърлото й беше съществено повредено. Тя продължи да ръмжи и да приказва на чудноват език до идването на полицията. Тя нададе отблъскващ вик, когато служителите на реда нахлуха в къщата.

Обаждането завърши, бях обезпокоен и трябваше да знам какво се
Всичко за Вашата сватба
е случило? Дори моят началник (който слушаше диалога в действително време) беше бледен и безгласен, когато диалогът ненадейно завърши.

Преди да свърши промяната ми, ченгето, което беше проверило зловещото  позвъняване, ми се обади, с цел да ми каже какво са разкрили. Каза ми, че ще сънува кошмари до края на живота си.

Очевидно, когато този човек сподели, че сестра му е освободена от веригите, той не се шегувал. Когато служителите на реда влезнали, веригата към момента била вързана за нея, била с окървавени белезници. Цялото й тяло било покрито с драскотини, в едното й око била спукан кръвоносен съд и окото било яркочервено.

„ Всичките й облекла били раздрани и тя самата била мощно недохранена. Тя била отведена за психическо консултиране и, както евентуално се досещате, останала там дълго време. Брат й (мъжът с обаждането) бил добре, като се изключи раните по гърдите му. Сестра му безусловно се пробвала да изрови сърцето му.

Говореше се за арестуването на брата, само че нищо не излезе. Все още си припомням ясно този глас, към момента ме ужасява. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg