Днес сме изправени и пред политическа криза. Българите изпитват основателни

...
Днес сме изправени и пред политическа криза. Българите изпитват основателни
Коментари Харесай

ГЕРБ потвърдиха пред Радев: Връщат втория мандат веднага

„ Днес сме изправени и пред политическа рецесия. Българите изпитват основателни паники. България чака по-активна поддръжка в съюзите, в които членува, с цел да не остане в периферията на Европа. Надеждите на българите бяха в Европейски Съюз и доста от тях останаха несбъднати “.

Това съобщи президентът Румен Радев по време на консултациите с ГЕРБ за връчване на проучвателния мандат.

Непрекъснато топящата се изборна интензивност демонстрира спадащото доверие в политическата класа, разгласи Радев. И подсети, че Народно събрание има да свърши работа, с цел да подсигурява действието на страната най-малко до края на годината.

Десислава Атанасова разяснява пред Радев, че в случай че се стигне до връчването на мандат на ГЕРБ, те ще го върнат незабавно. Тя акцентира, че осъзнават значимостта на държавния бюджет и по тази причина поддържат бързо му поддържане.

„ Законопроектите, значими за Плана за възобновяване, още не са импортирани “, акцентира тя.

„ Прав сте господин Президент, че над България са надвиснали доста рецесии. Оставката на държавното управление не е началото на политическата рецесия. Даже може да е краят ѝ. Потенциал за кардинална коалиция в това Народно събрание няма, за безпринципни – евентуално има доста, само че това няма да се схване добре от българските жители “, съобщи Томислав Дончев.

Днес от 13 часа Радев трябваше да се срещне с управлението на Политическа партия, които обаче го „ вързаха “ да ги чака, тъй като през днешния ден няма да могат, а ще се видят с него в четвъртък.

В 15:30 на „ Дондуков “ 2 ще бъдат представители на парламентарната група на Движение за права и свободи. Последните диалози в днешния ден ще бъдат с представители на парламентарната група „ Българска социалистическа партия за България “ в 16:45.

Утре Радев ще организира съвещания с Има Такъв Народ, „ Демократична България “ и „ Възраждане “. Часовете за срещи са сутринта надлежно в 9:00, 10:15 и 11:30.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР