Днес следобед отново бе регистриран натоварен автомобилен трафик към София.

...
Днес следобед отново бе регистриран натоварен автомобилен трафик към София.
Коментари Харесай

Около 55 хиляди автомобила са напуснали София на 22 и 23 май

Днес следобяд още веднъж бе регистриран претрупан авто трафик към София. След трите почивни дни в столицата се чака да влязат десетки хиляди коли.

Изключително интензивно е придвижването на входа на София от автомагистрала „ Тракия “, както и от автомагистрала „ Хемус “. По пътя, който води от Перник към столицата, са пуснати две платна за влизащите към София и единствено едно за излизащите от града, с цел да могат повече водачи да влязат без тапи и изчакване.

През трите почивни дни в София са регистрирани и много пътнотранспортни катастрофи, както и нарушавания на скоростта, изясни пред БНР шефът на столичния КАТ комисар Любомир Костадинов.

Общо към 55 хиляди автомобила са напуснали София на 22 и 23 май и се чака до края на днешния ден те да се завърнат в столицата. Поради това засиленото полицейско наличие ще остане и през вечерните часове на деня.

Мерките, които са признати, са както по всички празници - с присъединяване на жандармерия и охранителна полиция.

"Имаме ситуирани екипи, които наблюдават за съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата, агресивното каране на водачите, скоростния режим, както и прекъсването в спешните ленти “, сподели още комисар Любомир Костадинов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР