Днес следобед наблюдавах нова коалиция - Лукойл. В Комисията по

...
Днес следобед наблюдавах нова коалиция - Лукойл. В Комисията по
Коментари Харесай

Борисов: Има нова коалиция - "Лукойл"

Днес следобяд следих нова коалиция - " Лукойл ". В Комисията по енергетика обединението „ Лукойл ” - партията на Промяната, Българска социалистическа партия, „ Възраждане ” и „ Български напредък ”, не поддържаха да връщаме един лев на българските консуматори от елементарната нафта и бензина A95. Четирите проруски партии не престават да желаят да изтичат 4 милиарда $ през " Газпром " и неговите дъщерни компании за войната в Украйна и тази експанзия. Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.

Надявам се в зала да се преодолеят тези спънки. Благодаря на „ ДА, България “ и Движение за права и свободи. За следващ път евроатлантическите партии се откроиха, от една страна ГЕРБ- Съюз на демократичните сили, " ДА, България " и Движение за права и свободи, въпреки това партиите на " Лукойл, " към този момент една година милиарди изтичат от България в посока на тези компании, добави Борисов.

" Надявам се Петков да види Сабрутев по какъв начин е дал своя вот в енергийната комисия и се надявам, че Политическа партия ще поддържат в пленарна зала. Защото ние приехме предложение на „ ДА, България “ и едно от предложенията на Движение за права и свободи, извънредно значимо. Диалогични сме, когато става дума за джоба на българина ", разяснява Борисов.
Напечелили са се тази година, добави Делян Добрев.
По обявата работи: Георги Даскалов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР