Днес ще ви разкажем любовната история на едно семейство, което

...
Днес ще ви разкажем любовната история на едно семейство, което
Коментари Харесай

"Менделсон": Любовната история на Андрей Арнаудов и Емануела Толева

Днес ще ви разкажем любовната история на едно семейство, което ревностно пази персоналното си пространство. Те са дружно и на работа, и във у дома, а сантименталната им история стартира до... кофата за отпадък. Продуцентът Андрей Арнаудов и дамата на живота му Емануела Толева за любовта, която може да мълчи, да прости и да благодари.

Живот към камерите на обичани телевизионни планове.И обич като отриалити формат, за който времето в никакъв случай не е досатъчно. Месец след запознанството им пред кофите за отпадък в квартала, тя заживява в дома му - с цел да се научат на любов и безмълвие. И даже да работят дружно в някои от сезоните на " Фермата ". Те са Андрей Арнаудов и Емануела Толева в най-съкровената им история.

" Ние с Андрей се събрахме в миг, когато и двамата бяхме подготвени да имаме семейство. Смятам, че това беше основно във взаимотношенията ни, тъй като първичният контакт е едно, само че след това дали ще останат двама души дружно, е напълно друго ", сподели Емануела.

" Ако тя ме беше срещнала, да кажем 7-8 години по-рано, сигурно щеше да е доста по-весело, само че щяха да влизат и да излизат доста хора, а тя най–вероятно нямаше да издържи и щеше да си тръгне ", сподели Андрей.

" Имах относително лека бременност и си бях споделила, че не желая да ставам от дамите, които под въздействие от хормоните си стартират да нервничат, да бъдат по–взискателни, да считат, че мъжът им е задължен с всичко, с което те решат ", сподели Толева.

" Като цяло и различен път съм имал опция да споделя, че мъжете стават татковци, когато детето мине вторият, третият рожден ден. Аз в този момент стартирам да се усещам татко действително, само че това е извънредно трогателен и несравним интервал ", сподели Арнаудов.

" Има кротки деца, само че ние сме родители на Атила Хуна и не е по никакъв начин елементарно ", сдоподеля Андерей.

" Аз се отхвърлих да приказвам пред хора и изключително пред аудитория за това, че Васко е доста своеволен, тъй като излиза, че сме недоволни от него. Ние сме доста щастливи от него - просто не сме от родителите, които ще тръгнат да споделят какъв брой е прелестен, по какъв начин се развива - няма да го чуете от нас ", добавя Емануела.

" Това е едно от нещата, за които гледаме в една и съща посока. Сега родителите са суперамбициозни - детето би трябвало да приказва четири езика, до момента в който навърши 11 години, да има хиляди качества, надали не да е програмист и какво ли още не. Мен по този начин са ме възпитавали и не са прехвърляли и проектирали упоритостите си върху мен. Тя по същия метод ми е казвало, че е било и при нея. Единственотони предпочитание за нашето дете е да бъде щастливо, нямаме някакви големи упоритости ", добавя Арнаудов.

" Нямаме цивилен брак. Вярвам,че това, което свързва двама души, са децата, естествено. И любовта и доверието ", сподели Андрей.

Вижте какво още споделиха двамата във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР