Днес ще се задържи по-топло от обичайното за края на

...
Днес ще се задържи по-топло от обичайното за края на
Коментари Харесай

Облачно, но топло време днес

Днес ще се задържи по-топло от нормалното за края на януари с оптимални температури сред 7° и 12°. Ще бъде най-вече облачно, на доста места с валежи от дъжд. Вятърът ще е слаб до сдържан от югозапад, само че в края на деня ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще стартира да нахлува по-студен въздух.


Ветровито ще бъде и в планините на следващия ден, с сдържан, а в следобедните часове – мощен северозападен вятър. Ще бъде облачно, с валежи, като границата сред дъжд и сняг ще бъде на надморска височина към 1300 метра. Максималната температура в Пампорово - към 2 градуса, в Боровец - 3, а в Банско – 6 градуса, по най-високите върхове - към минус 6, минус 8 градуса.

Слаб сняг и у нас и през нощта против четвъртък, и в утринните часове. През деня ще бъде прохладно, а температурите краткотрайно ще се намалят. Превалявания ще има и в петък, само че към този момент от дъжд. Максималните температури ще стартират да се покачват, по-съществено през почивните дни, когато още веднъж ще има доста слънчеви часове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР