Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността.

...
Днес ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността.
Коментари Харесай

Утре ще се затопли

Днес ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Дневните температури малко ще се покачат и оптималните ще са сред 3 и 8 градуса, в София - към 3 градуса.

В планините ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан, по билата- мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към нулата, на 2000 метра - към минус 4 градуса.

През идващото денонощие, със слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, ще продължи да прониква малко по-топъл въздух. Утре преди обяд над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево, тук-там в низините със утринни мъгли. През деня облачността ще се усилва и вечерта тук-там в Североизточна България ще превали дъжд. Максималните температури ще са сред 5 и 10 градуса.

В нощта против събота и в събота, с увеличаване напразно от северозапад, температурите ще стартират да се намаляват. На места ще има и слаби валежи, най-вече от дъжд, в планините - от сняг. В неделя ще е съвсем без превалявания, само че ще остане най-вече облачно. Вятърът краткотрайно ще отслабне, само че в понеделник още веднъж ще се усили. В последния ден от годината на доста места ще има слаби превалявания- и от дъжд, и от сняг. На 1 януари ще е студено, без основни превалявания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР