Днес ще преобладава слънчево време, преди обяд с временни увеличения

...
Днес ще преобладава слънчево време, преди обяд с временни увеличения
Коментари Харесай

Максималните температури ще бъдат между 25 и 32 градуса

Днес ще доминира слънчево време, преди обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Привечер и през нощта ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в Западна и Централна България ще има превалявания, краткотрайно интензивни.

Максималните температури ще бъдат сред 25 и 32 градуса.

Главно в планинските региони ще има гръмотевици и условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, само че съвсем без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 22 и 26 градуса. Температурата на морската вода е сред 13 и 17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще доминира слънчево време, преди обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Привечер ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там в масивите от Западна и Централна България ще има превалявания и гръмотевици.

Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от юг-югозапад, който до вечерта ще се ориентира от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 17°.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР