Днес ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд.Това сочи

...
Днес ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд.Това сочи
Коментари Харесай

Облачно, но топло ще е днес

Днес ще доминира облачно време с валежи от дъжд.

Това сочи прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките (НИМХ-БАН).

Максималните температури ще са сред 15 и 20 градуса. Атмосферното налягане ще е по-ниско от междинното за месеца.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, с валежи от дъжд по южното крайбрежие. Ще духа слаб до сдържан изток-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 15 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 17-18 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е облачно. Дъжд ще продължи да вали в Рило-Родопския масив и тук-там там количествата ще обилни, а над 2300 метра ще превалява сняг. Южният вятър последователно ще отслабва и ще е сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12, на 2000 - към 5 градуса.

В петък и събота ще е без превалявания. Вятърът ще бъде от южна четвърт, най-вече слаб, в източните региони краткотрайно до сдържан. В планините и планинските региони, където ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока облачност, още веднъж ще се затопли. В равнинната част от страната ще има ниска облачност, която от ден в ден ще се задържа все по-дълго. Временни разкъсвания и понижения на облачността ще има в следобедните часове. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 15 и 20 градуса, минимални - сред 6 и 11.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР