Днес ще остане с променлива, често намаляваща и до слънчево

...
Днес ще остане с променлива, често намаляваща и до слънчево
Коментари Харесай

Говориха Ни За Меко Време, Но Есента, Която Ни Връхлита Ще Е Много По-Люта От Очакваното!

Днес ще остане с променлива, постоянно намаляваща и до слънчево време. Повече облаци ще има в южните и югоизточни региони. Дневните температури ще бъдат от към 13 по високите полета до 19, 20 градуса в централните елементи на Дунавската низина и Тракия. Ще продължи да духа сдържан до мощен север-северозападен вятър.

Утре заран минималните температури ще бъдат от към 1-2 градуса по високите полета, при намаляване напразно, където тук-там ще се образува слана, до 4-7 градуса в по-голямата част от страната и 10-12 градуса по морския бряг.

Ще бъде слънчево или с незначителна облачност. Вятърът в западната половина на страната краткотрайно ще стихне, а в Източна България ще се ориентира от североизток-север, до сдържан. Максималните температури ще бъдат от 11 до 18 градуса в по-голямата част от страната и до към 20 тук-там в крайните южни региони.

В четвъртък повече облаци ще има в крайните северни региони. Дневните температури едва ще се покачат с до 2-3 градуса, само че заран заплахата от слани остава в затворените котловини и високи полета.

В петък температурите ще се покачат и минималните ще бъдат от 3 до 9, а дневните от 18 до 23 градуса.

Над северните региони ще бъде слънчево, а по-значителна облачност ще има над Южна България.

В събота и неделя минималните температури едва ще се покачат. В по-голямата част от страната времето ще бъде типично есенно - облачно, със слаби валежи от дъжд. По-значителни превалявания са евентуални над южните и югоизточни региони. Дневните температури ще бъдат от към 13 градуса в южните региони, намиращи се под плътна облачност и до към 18-20 в крайните северозападни, където ще има по-чести разкъсвания на облачността.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР