Днес ще има променлива облачност, по-значителна над Южна България, но

...
Днес ще има променлива облачност, по-значителна над Южна България, но
Коментари Харесай

Топло за октомври

Днес ще има променлива облачност, по-значителна над Южна България, само че единствено на изолирани места там е допустимо едва и за малко да превали. Над Северна България ще доминира слънчево време. В утринните часове тук-там в котловините на Западна България и в югоизточните региони има условия за формиране на ниска облачност или мъгла.

Това оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките.

Ще духа слаб в Дунавската низина и Източна България до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°.

Над планините ще има променлива облачност, по-значителна над масивите в Южна България, само че единствено на обособени места ще превали едва.

Ще духа сдържан до мощен, по най-високите елементи краткотрайно плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието ще има променлива облачност, по-значителна по южното крайбрежие, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 20-22°. Температурата на морската вода е 19-21°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР