Днес ще е слънчево, след обяд ще има временни увеличения

...
Днес ще е слънчево, след обяд ще има временни увеличения
Коментари Харесай

Седмицата започва със слънце

Днес ще е слънчево , след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността , само че ще е съвсем без превалявания .

Преди обяд в Източна България ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток, след пладне ще е съвсем безшумно. Максималните температури ще са най-вече сред 32 и 37 градуса .

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще е по-високо от междинното за месеца.
 iStock/Getty Images
По Черноморието ще е слънчево и топло. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания . Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са сред 28 и 31 градуса . Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 25 - 26 градуса .-->
 iStock/Getty Images
Над планините ще е слънчево . След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността , само че ще е съвсем без превалявания . Ще духа сдържан до мощен вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23 градуса, на 2000 метра - към 17 градуса.
 iStock/Getty Images
Утре над източната половина от страната, по-късно и в планините и планинските региони на Западна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност . Ще има валежи , съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно , вероятни са и градушки .

В западната половина от страната от северозапад, в източната - от север-североизток, ще проникне относително студен въздух . В сряда преобладаващите оптимални температури ще са сред 25 и 30 градуса . Краткотрайни валежи, най-вече слаби, ще има на повече места в западната половина от страната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР