Днес ще е предимно слънчево, с повече облаци преди обяд

...
Днес ще е предимно слънчево, с повече облаци преди обяд
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 1 февруари

Днес ще е най-вече слънчево, с повече облаци преди обяд над планините и Източна България. Запад-северозападният вятър последователно ще отслабва и до вечерта в множеството региони ще стихне. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 13° и 18°. Атмосферното налягане ще се задържи малко по-ниско от междинното за месеца. 
Над Черноморието ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността в часовете преди обяд. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 16°. Температурата на морската вода е към 8°. Вълнението на морето ще е 2 бала, съобщи " Фокус ".
Над планините ще е най-вече слънчево с повече облаци в утринните часове. Преди обяд ще духа сдържан, по високите и открити елементи и краткотрайно мощен северозападен вятър, който след обяд ще отслабва и ще се ориентира от запад. Максимална температура на 1200 метра – към 10°, на 2000 метра – към 3°.
В неделя за малко вятърът ще се ориентира от северозапад и температурите релативно ще се намалят. Облачността ще е променлива, по-често забележителна и на изолирани места ще превали дъжд. Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, а оптималните – сред 13° и 18°. През първите дни от идната седмица от запад-югозапад ще се придвижват топли въздушни маси и температурите доста ще се покачат – във вторник тук-там ще доближат 20-22°. Ще бъде най-вече слънчево.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР