Днес ще е предимно слънчево, преди обяд в Източна България

...
Днес ще е предимно слънчево, преди обяд в Източна България
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето в четвъртък?

Днес ще е най-вече слънчево , преди обяд в Източна България ще е с ниска облачност и с понижена видимост. Ще се задържи съвсем безшумно. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21 и 26 градуса.
 ThinkStock/Getty Images
Над Черноморието до обяд ще е с ниска облачност и тук-там видимостта ще е понижена. След пладне облачността ще намалее до най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 19 и 21 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 ThinkStock/Getty Images
Над планините ще е най-вече слънчево. Слаб до сдържан юг-югозападен вятър ще духа по високите и открити планински елементи. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.-->
 iStock/Getty Images
Атмосферното налягане ще се задържи близо до междинното за месеца.

В петък и в събота ще остане топло за интервала, в множеството региони - и най-вече слънчево , тук-там в низините в източната половина от страната и по поречието на Дунав, след среднощ и преди обяд, ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде съвсем безшумно.
 iStock/Getty Images
Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21 и 26 градуса. Минималните температури в множеството места най-често ще са сред 7 и 12 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР