Днес ще бъде слънчево с максимални температури между 6 и

...
Днес ще бъде слънчево с максимални температури между 6 и
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 24 януари

Днес ще бъде слънчево с оптимални температури сред 6 и 11 градуса. Това заяви за Агенция „ Фокус “ дежурният синоптик Христо Христов от Националния институт по метеорология и хидрология. В Източна България ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максимални температури сред 6° и 11°, в София към 9°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за месеца. През деня постепенно ще се понижава=
Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините също ще бъде слънчево. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метра – към 2°.
През почивните дни стоплянето ще продължи и преобладаващите оптимални температури ще са сред 10° и 15°. В събота от запад ще се появи раздрана висока облачност, вятърът ще се ориентира от запад-северозапад. В неделя облачността бързо ще се усили, само че едвам вечерта на обособени места в западните региони ще превали слаб дъжд. Вятърът краткотрайно ще се ориентира от югозапад. През нощта против понеделник и в понеделник облачността ще се задържи най-вече забележителна, тук-там със слаби валежи от дъжд, в планините над към 800-900 метра ще превали сняг. От северозапад ще проникне малко по-студен въздух и дневните температури едва ще се намалят, само че ще останат по-високи от нормалните.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР