Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над източните

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над източните ...

Днес ще бъде слънчево с максимални температури между 25° и 30°


Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над източните и планинските райони ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Вятърът ще е слаб от север-североизток. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 25° и 30°.

Това е прогнозата за времето на НИМХ.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 12°.

Преди обяд по Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 23°-26°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 07 ч. и 02 мин. и залязва в 19 ч. и 44 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 42 мин. Луната в София изгрява в 11 ч. и 59 мин. и залязва в 22 ч. и 15 мин. Фаза: два дни преди първа четвърт.

Източник: skandal.bg