Днес ще бъде предимно слънчево. Ще има и временни увеличения

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Ще има и временни увеличения
Коментари Харесай

Днес ще бъде предимно слънчево

Днес ще бъде най-вече слънчево. Ще има и краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над Източна България и там тук-там, основно в следобедните часове, ще има краткотрайни превалявания. В западната половина на страната ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, в източната – от север-североизток. Максимални температури сред 26° и 31°, в София към 25°.

 

Над планините ще бъде най-вече слънчево. По-значителни нараствания на облачността ще има над планините в Източна, а след обяд и над Централна България, само че единствено на обособени места там ще превали. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра – към 12°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с нараствания на облачността, по-значителни в следобедните часове. След обяд ще има превалявания, в обособени региони – интензивни. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 24° и 29°. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР