Днес ще бъде предимно слънчево. Около обяд и следобед над

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Около обяд и следобед над
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 17 август

Днес ще бъде най-вече слънчево. Около обяд и следобяд над планинските и източните региони на страната ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали, в планините и ще прегърми. Ще духа слаб в Дунавската низина до сдържан вятър от запад-северозапад. Температурите още малко ще се покачат и оптималните ще са сред 31° и 36°, в София - 30°-31°.

По Черноморието ще бъде слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни основно след обяд, когато на обособени места кратковременно ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 29°-32°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1 бал.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Около обяд и следобяд ще се развива купеста, над Рило-Родопската област и купесто-дъждовна облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 25°, 2000 метра - към 18°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР