Днес ще бъде облачно и ветровито. Ще вали дъжд, в

...
Днес ще бъде облачно и ветровито. Ще вали дъжд, в
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно ще е времето днес

Днес ще бъде облачно и прохладно. Ще вали дъжд, в Предбалкана и по високите полета на Западна България сняг, само че с понижението на температурите до края на деня и през нощта, дъждът в цялата страна ще премине в сняг. Значителни ще бъдат снеговалежите в Родопите, а през нощта против четвъртък в Предбалкана и Североизточна България. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър, който към края деня в Източна България ще стартира да се ориентира от север и в североизточните региони още ще се усили. Ще има виелици и навявания. Към 14 часа температурите ще бъдат сред 2° и 7°.

В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа мощен северозападен, по най-високите върхове северен вятър, който денем ще се ориентира от североизток и ще се усили до плевел. Температурите денем ще се намаляват и към 14 часа ще бъдат - на 1200 метра към минус 2°, на 2000 метра – минус 9°.

По Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд, които през нощта против четвъртък ще стартират да минават в сняг. Ще духа до сдържан до мощен северозападен вятър, който през нощта против четвъртък ще се ориентира от север и ще се усили. Максималните температури ще бъдат 7° - 8°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, само че през нощта против четвъртък ще се усили до 4 - 5 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР