Днес се състоя премиерата на разработено ексклузивно за индийския пазар

...
Днес се състоя премиерата на разработено ексклузивно за индийския пазар
Коментари Харесай

Премиера: Това е SKODA SLAVIA

Днес се състоя премиерата на създадено извънредно за индийския пазар и част от пазарната атака INDIA 2.0 на SKODA пазарно предложение- SLAVIA.

"С новата SLAVIA ние възпламеняваме идващ стадий в нашата INDIA 2.0 продуктова акция ", разяснява Томас Шефер, изпълнителен шеф на SKDOA Auto. "След сполучливото лансиране на Kushaq в този момент ние навлизаме в различен известен сегмент с нашия напълно нов седан. SLAVIA е съвършено скроена за потребностите на нашите клиенти в Индия и основана с локализационно равнище от до 95%. Уверени сме, че Slavia и Kushaq ще ни разрешат да се възползваме от цялостния капацитет на този обещаващ и разрастващ се пазар ".



SLAVIA е с съществени габарити дължина 4541 мм, широчина 1752 мм и височина от 1487 мм, а междуосието на седана е 2651 мм. В оборудването на автомобила ще могат да бъдат включени до 6 защитни въздушни възглавници, както и редица други системи и технологии за повишение на сигурността на пътя.

, която ще бъде стартирана в Индия преди края на тази година, е създадена въз основата на характерната за локалния пазар платформа MQB-A0-IN.

Средноразмерният седан ще се предлага с избор сред два TSI бензинови елемента, включително базово осъществяване с еднолитров трицилиндров мотор със 115 конски сили и 1.5 литров със 150 конски сили. В взаимозависимост от желанията си, клиентите ще могат да избират сред шестстепенна ръчна, 6-степенна автоматизирана трансмисия и 7-степенна роботизирана DSG.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР