Днес се проведе отчетно-изборно общо събрание СНЦОП ФК Миньор (Перник).

...
Днес се проведе отчетно-изборно общо събрание СНЦОП ФК Миньор (Перник).
Коментари Харесай

Миньор с ново ръководство

Днес се организира отчетно-изборно общо заседание СНЦОП ФК Миньор (Перник). По време на събранието бяха признати нови членове на сдружението. В дневния ред бяха гласувани и определени нов Управителен и Контролен съвет на сдружението. Новият Управителен съвет се състои от петима души. В него влизат представители на общинската администрация, на бизнеса и на почитателите на футболния клуб, а точно: Ангел Вангелов, Ангел Христов, Валери Минев, секретарят на общината Мартин Жлябинков и Станислав Добрев.

От служба, само че не и от отговорност бяха освободени досегашният ръководител на Управителния съвет, както и финансовият инспектор, защото същите не участваха на събранието и не показаха доклад за осъществената от тях активност.

“Една от задачите на днешното общо заседание беше да одобри доклада на досегашния Управителен съвет и досегашния финансов инспектор на клуба. С най-голямо страдание желая да споделя, че за мен е неприемливо и недопустимо досегашният управителен орган да не показа доклад за дейностите, осъществени по време на ръководството им “, показа Мартин Жлябинков на дадена конференция директно след края на събранието.

На общото заседание беше определен и надзорен съвет. До момента клуба е нямал подобен, а единствено финансов инспектор в лицето на Иван Витанов. Контролният съвет ще бъде формиран от трима души – представител на почитател клуба и хора, които да наблюдават счетоводно-финансовия поток, постъпващ в клуба от спонсори и донори, и надлежно да управляват целесъобразното консумиране на средствата.

“Искам да подчертая, че общото заседание освободи единствено от служба ръководителя на Управителния съвет господин Йордан Павлов и контрольора господин Иван Витанов, само че не и от отговорност. Очакваме на последващо съвещание на сдружението да бъдат предоставени техните отчети”, добави Жлябинков. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР