Днес се очертава като един от най-важните дни през годината

...
Днес се очертава като един от най-важните дни през годината
Коментари Харесай

Днес: Кубрат срещу Джени Суши! Андреа вече с кроше

Днес се обрисува като един от най-важните дни през годината за боксьора Кубрат Пулев. В 20:00 часа българско време ще стартира съвещанието на спортната комисия на Калифорния, която ще реши ориста на Пулев. Комисията лиши неговия лиценз за територията на Съединени американски щати след „ Целувка гейт “. След мача с румънеца Богдан Дину Пулев награби в ефир Джен Суши, а тя се закани да го осъди за десетки хиляди $.

В следствие последваха много унизителни ходове от родния щаб на боксьора, които пуснаха няколко видеа със Суши, които я разкриха в много лековата светлина. Тя пък нае безценен юрист и счита да източи от банковата сметка на Кобрата 600 хиляди $.

От няколко дни Кубрат е в Щатите, а макар слуховете за разлъка – компактно до него е половинката му Андреа. Фолкпевицата към този момент притегли вниманието на таблоидите освен в Съединени американски щати, само че и на Острова. Според в. The Sun, с сходна жена до себе си, Пулев не би трябвало да обръща и грам внимание на Джен Суши.

Другият проблем против Кубрат е жалбата, импортирана от щаба на Дину за незаконни удари от Пулев, довели до преустановяване на мача от рефера и успеха на българския боксьор.

Ако молбата на румънския щаб бъде задоволена, резултатът от мача ще бъде анулиран. Това значи, че няма да се брои както успеха на Кубрат Пулев в формалното му боксово досие, по този начин и загубата на Дину в неговото. Румънците се надяват, че ще получат опция за реванш с българина и опцията да му лишават правото да се бие с Антъни Джошуа за международната купа в IBF.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР