Днес се гласува 102-то българско правителство. Българската парламентарна история познава

...
Днес се гласува 102-то българско правителство. Българската парламентарна история познава
Коментари Харесай

Нинова: Това, което родихте днес, е еднорък и двуглав Франкенщайн

Днес се гласоподава 102-то българско държавно управление. Българската парламентарна история познава политически взаимни отстъпки в името на България, само че това което се гласоподава през днешния ден, не е политически компромис и не е за България. Това е компромис на две подмолни кохорти в името на личното им оцеляване. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада, предаде БГНЕС.

" Паралелната страна се прегрупира, с цел да възкръсне и да продължи да ръководи .

Това прегрупиране минава през трупове в последните дни, безусловно. Всичко това е обгърнато в целофан и се сервира на хората като евроатлантическо държавно управление. Кой ви е споделил на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, че корупцията, кражбите, замитането на следи, замяна на изборните резултати с ала-бала с президента, възпрепятстване на правораздаването, криейки се зад имунитети, са европейски полезности. Вашият евроатлантизъм се свежда до послушания и гърчене на тил пред мощните, войната в Украйна и джендър идеологиите и няма нищо общо с европейските полезности ", добави Нинова.

" Това, което родихте през днешния ден, е еднорък и двуглав Франкенщайн .

Днес би трябвало най-малко двама джентълмени от двете групи да си отрежат по една ръка ", уточни тя. Според нея те към момента нямат стратегия и занапред би трябвало да я вършат.

По думите ѝ днешната коалиция е на ползите, имунитетите и зависимостите .

" България има потребност от взаимни отстъпки в сложни моменти, само че обяснете какъв е този компромис ", настоя тя.

" Няма да подкрепим такава коалиция .

Няма да подкрепим този клуб по персонални ползи. Няма да подкрепим обединението на имунитетите, на войната ", акцентира Нинова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР